Aš: Hudba a sport v rámci Bavorsko - českých týdnů přátelství

11

, město aš, vítězslav kokoř, starosta, němeco, bavorsko, přátelství, česko německé přátelství, karlovarský kraj, region24, zdravé trendy


V rámci Bavorsko – českých týdnů přátelství má několik akcí uskutečnit také v Aši. Právě o tom v pátek 25. listopadu jednal se zástupci společnosti pro podporu bavorsko – českých týdnů přátelství Selb 2023 gGmbH, projektovou manažerkou Monikou Uhle a ředitelem společnosti Pablo Schindelmannem, místostarosta Aše Pavel Matala.

„Pan Schindelmann představil nové logo a vysvětlil důvody změny. Dále byly zkoordinovány některé konkrétní společné aktivity, jako Evropský den hudby (24. června), v rámci kterého se na ašských trzích, pořádaných panem Tomášem Rudolfem, představí několik hudebních souborů,“ uvedl místostarosta Pavel Matala.

Dvě zatím blíže nespecifikovaná hudební tělesa budou v uvedený den na oplátku vystupovat v Selbu. Dále byly domlouvány detaily přeshraničního běhu ze Selbu do Aše 2. června 2023. Zde bude potřeba dojednat součinnost s policií, protože část tratě bude křížit silnici vedoucí k hraničnímu přechodu, nebo povede několik desítek metrů podél této silnice. „Nutná bude také zvýšená propagace obou akcí na české straně,“ doplnil místostarosta.

Zdroj: Město Aš



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář