Aš: Pro nejbližší období chystá město několik investičních akcí

0

město aš, , investice, investiční akce, plán, období, příští období, karlovarský kraj, starosta, dalibor blažek


Celkem pět veřejných zakázek vypsalo město Aš pro své záměry v měsících červen a červenec. Co se týče objemu financí, je největší zakázkou vybudování komunikace a inženýrských sítí v ulici Slunečná s předpokládanou hodnotou 10,56 miliónu korun Kč bez DPH. Předpoklad realizace je od září 2022 do konce dubna 2023.

Další investiční akcí, pro kterou město hledá dodavatele, je odbahnění a oprava rybníku ve Vernéřově, včetně veřejných zakázek na technický dozor investora a koordinátora BOZP. Zde je předpokládaná hodnota díla 2,6 miliónu korun + cena za technický dozor a koordinátora, předpokládaný termín realizace je od poloviny září 2022 do konce ledna 2023.

Pátou zakázku město Aš vypsalo na nákup kancelářského nábytku pro služebnu městské policie. Zakázka je v předpokládané hodnotě 950 tisíc korun. Nábytkem budou vybaveny nové prostory policejní služebny v ulici Gustava Geipela, které vznikly rekonstrukcí přízemí bývalé textilní průmyslové školy v loňském roce.

Již probíhajícími akcemi je rekonstrukce budovy mateřské školy v Neumannově ulici a také projekt modernizace tříd v základní škole v Kamenné ulici, včetně nového nábytku a konektivity. Obě investiční akce budou dokončeny v tomto roce, v mateřské škole mají být dle smlouvy o dílo stavbaři hotovi do 18. listopadu, v základní škole pak do konce prázdnin.

Zdroj: Město Aš



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář