Březová: Třetí ročník Chilli festu se blíží, máme pro vás soutěž (TV Západ)

0

březová, sokolovsko, burger, chilli, plechová huba, jiří krš, uriel kratochvílová, birchtown, radosta, amfiteátr, soutěž


Březová u Sokolova zažije po roce opět akci pro všechny kutily, milovníky dobrého jídla a extrémně pálivých papriček. Třetí ročník festivalu se uskuteční v sobotu 10. června ve zdejším amfiteátru.

„Kdy od 10 od dopoledne by tady měli být připravení vystavovatelé různého nářadí značky, Festool, Metabo, Volt a další, takže se můžou vlastně všichni dopoledne přijít podívat. A počítam, že třeba od dvanácti už budou připravené stánky s jídlem, takže se tu můžou i nějak naobědvat a potom od tří začíná program. Máme tady tentokrát opět několik kapel, vždy se snažíme jakoby nějakou specialitku, takže teď se nám povedla vlastně Jana Uriel Kratochvílová, která tady bude vystupovat, potom kapela z Prahy Queens of Everything, pak místní kapela Birchtown, potom Radosta. To je takový soundtrack k filmu Kulový blesk, teď hrajou i na Rock for People a ještě vlastně umělec Ostravy, který vlastně tady uvede takovou folk rockovou show. Takže si myslím, že to bude hodně zajímavé a hlavně dneska prostě bude to zadarmo, což kdyby někdo chtěl tyto kapely vidět, tak ty lístky budou v řádu sto korun, ale město se postaralo o to, aby lidi mohli přijít zdarma si to užít,“ vysvětlil pořadatel akce Jiří Krš. 

Kromě prezentace nářadí a hudebních kapel se mohou návštěvníci těšit na pestrou nabídku jídel.

„Nějaké různé burgery, žebra, nějaké speciálky, prostě barbecue u grilu plus samozřejmě možnost nakoupit různé chilli omáčky. A hlavně bude tady soutěž Plechová huba, což je docela fenomén. Oni tedy po pár místech republiky tu soutěž dělají, ale je to opravdu zajímavý. Spoustu lidí baví koukat na to, jak ti soutěžící to chilli pojídají a je to docela hustý. A navíc tu máme ještě jednu specialitku. Ta je poprvé, to jsme se rozhodli udělat a už můžu říct, že to bude - chvíli jsme se báli, že neseženeme suroviny - a to bude soutěž v pojídání exotického pokrmu a bude to švédský surströmming, to znamená kvašené rybky,“ dodal Krš se smíchem. 

V místě pořadatelé počítají s instalací velkých stanů v případě nepříznivého počasí. Diváci a čtenáři se mají možnost zúčastnit soutěže o burgery dle vlastního výběru pro dva. Podmínky najdete na našem facebookovém profilu.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář