Cheb: Poničil zaparkované vozidlo

0

krimi, kriminalisté, cheb, muž, podvod, město cheb, karlovarský kraj, region západ


Policisté z obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a maření úředního rozhodnutí a vykázání osmadvacetiletému muži z Chebu.

Ten měl nejdříve v první polovině června letošního roku krátce po 21. hodině před panelovým domem v Chebu hlasitě vulgárně nadávat. Po chvíli měl vyskočit na zaparkované vozidlo značky Ford. Tímto svým jednáním měl na automobilu poškodit přední kapotu.

Ve druhé polovině června měl opakovaně kontaktovat svou bývalou jednačtyřicetiletou přítelkyni. Na ženu měl čekat před panelovým domem, poté za ní měl jít, když z domu odcházela a měl jí také bránit v odjezdu automobilem. Kromě toho měl v brzkých ranních hodinách opakovaně zvonit na domovní zvonek jednačtyřicetileté ženy a dožadovat se komunikace s ní. Snažit se jí měl kontaktovat také pomocí e-mailových zpráv. Během několika dnů jí měl poslat přibližně šest desítek e-mailů.

Takto měl jednat i přesto, že měl usnesením vydaným Okresním soudem v Chebu povinnost zdržet se setkávání a navazování jakéhokoliv kontaktu s jednačtyřicetiletou ženou.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva




Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář