E-shop Sunexclean.cz má v Plzni pobočku. Zajděte se podívat na jejich produkty osobně nebo si zde vyzvedněte svou objednávku z e-shopu

0

sunexclean, eshop sunexclean, e-shop s úklidovým zbožím, úklidové prostředky plzeň


V Plzni na Roudné můžete navštívit prodejnu společnosti Sunexclean, která nabízí zboží z oblasti úklidu, hygieny a gastro provozu.

V e-shopu www.sunexclean.cz najdete široký výběr zboží z oblasti úklidu a hygieny. Jedná se například o úklidové prostředky pro profesionální použití, úklidové stroje, hygienické systémy, zásobníky na toaletní papír, dávkovače na mýdlo, hotelovou kosmetiku, toaletní papíry, skládané ručníky, tekutá mýdla a mnoho dalšího.

V Plzni na Roudné můžete navštívit prodejnu

V ulici Pod Všemi svatými 1544/1a na Roudné najdete prodejnu společnosti Sunexclean, kde si kromě nákupu zboží také můžete vyzvednout své zboží objednané z e-shopu.

Už jen do 30.11.2022 můžete využít slevu 15 % na vybrané zboží

Při nákupu vybraných zásobníků a dávkovačů ušetříte 15 % z ceny při objednávce prostřednictvím e-shopu, akce končí už 30.11.2022. Sleva se vztahuje na dávkovač mýdla, zásobník na toaletní papír a zásobník ručníků v plastovém provedení.

Nejen prodejna, ale také půjčovna a servis

Potřebujete jednorázově zapůjčit stroj na úklid podlahy či koberce? Nebo potřebujete servis? Obojí pro vás Sunexclean zařídí! 

Firma Sunexclean s.r.o. nabízí živnostníkům k zapůjčení různé úklidové stroje. Kromě toho již řadu let zapůjčuje firma úklidové mycí stroje, tlakové myčky, průmyslové vysavače, čističe koberců nebo parní čističe. Ke stroji vám nabídne co nejvhodnější úklidovou chemii a obsluhu také zaučí.

Samozřejmostí je také dodávka náhradních dílů a příslušenství. Servis je prováděn v sídle firmy, případně po domluvě u zákazníka.

SUNEXCLEAN s.r.o.
Pod Všemi svatými 1544/1a, 301 00  PLZEŇ

Web
: www.sunexclean.cz
E-mail
: info@sunexclean.cz 
Tel
.: +420 377 322 626



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář