Jste ze Západních Čech a přemýšlíte, jakého dodavatele zvolit pro instalaci fotovoltaické elektrárny? Firma Galimed s.r.o. je vám k dispozici

Bydlíte v Západních Čechách? Přemýšlíte, jak ušetřit na energicích? Pro všechny zájemce z okresu Tachov může být řešením zvolení vhodného dodavatele FVE a instalace vlastní fotovoltaické elektrárny. Tu můžete realizovat se zkušenou firmou Galimed s.r.o., která provede realizaci na FVE na klíč.

Domluvte si nezávaznou konzultaci s regionální firmou Galimed s.r.o. a začněte šetřit své peníze ještě dnes.

Proč právě Galimed s.r.o.?

Firma Galimed s.r.o. podniká v oblasti obnovitelných zdrojů energie a saving energy už od roku 2009. Firma je předním dodavatelem fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné domy, malé a střední podniky (výrobní haly, logistická centra, průmyslové zóny) a veřejný sektor.

Co můžete očekávat?

Odborníci z firmy Galimed s.r.o. s vámi nezávazně zkonzultují vaši situaci a poskytnou to nejlepší řešení právě pro vás. Získáte cenovou nabídku na míru, a také pro vás firma zařídí komplexní služby na klíč, vy se nemusíte o nic starat. FVE panely nainstaluje a vyřídí za vás i dotace! Neztrácíte tak čas na úřadech a šetříte své nervy i čas. Co se týče následného servisu, i s tím vám firma ráda pomůže. Poradí i s výpočtem návratnosti investice do vaší fotovoltaiky.

Nezávazná konzultace vám napoví více

Oslovte firmu a nechte si vypracovat cenovou nabídku zdarma. Při nezávazné konzultaci s odborníky ve svém oboru zjistíte, jaké máte možnosti s realizací fotovoltaické elektrárny na váš dům. Konzultace je zdarma a vy si ujasníte, jakým způsobem můžete vlastní FVE realizovat.

Máte zájem o nezávaznou konzultaci? Kontaktujte firmu Galimed s.r.o. ještě dnes.

GALIMED s.r.o.

Na Roudné 443/18 301 00 Plzeň
E-mail
: kremen@galimed.cz
Telefon
: +420 721 878 610
Web
: www.galimedenergy.cz

Zdroj fotografie: Galimed s.r.o.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář