Kam na klasickou českou kuchyni v Karlových Varech? Navštivte restauraci Parlament

0

restaurace parlament karlovy vary, restaurace v karlových varech, polední menu karlovy vary, kam na jídlo karlovy vary, česká kuchyně karlovy vary


V restauraci Parlament v Karlových Varech si polední menu můžete dát každý všední den od 10:00 do 16:00 hod.

V restauraci Parlament si můžete pochutnat na klasické české kuchyni, která se vaří podle tradičních receptur. K dispozici je také výběr alkoholických a nealkoholických nápojů, kávy a čepovaného piva Krušovice. 

Čeká zde na vás přátelská obsluha, každý všední den 2 polévky a 5 hlavních pokrmů v poledním menu a nezapomenutelná atmosféra příjemné restaurace v samém centru Karlových Varů. Do Parlamentu s sebou můžete vzít také svého mazlíčka.

Kde Parlament najdete?

Restaurace Parlament sídlí v Zeyerově ulici číslo 90. Pokud jedete z daleka, můžete využít blízkého placeného parkoviště Varšavská, které je vzdáleno pouze pár metrů, a tak se do restaurace Parlament dostanete zhruba za tři minuty. Samozřejmostí je možnost jídla s sebou, což určitě ocení každý, kdo zrovna spěchá. 

Přemýšlíte, kde uspořádat mimořádnou oslavu? 

Plánujete nějakou akci a nevíte, kde ji uspořádat? Rezervací v restauraci Parlament určitě nešlápnete vedle a užijete si bezstarostné posezení se svou rodinou, přáteli či kolegy. Ani děti se na oslavě nudit nebudou, wi-fi je k dispozici pro každého hosta. Restaurace Parlament je bezbariérovým podnikem.

Restaurace Parlament 
Zeyerova 5/90, 360 01 Karlovy Vary

Telefon.: 353 586 155
Facebook
: Restaurace Parlament Karlovy Vary

Zdroj fotografie: Facebook Restaurace Parlament Karlovy Vary



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář