Kam za wellness a odpočinkem? Ubytujte se ve stylovém pokoji v Pivních lázních v Nepomuku

0

pivní hotel, pivní lázně, originální ubytování, pivní lázně plzeňský kraj, zlatá kráva, pivovar zlatá kráva


Pokud se chystáte na zasloužený relax, ubytujte se v Pivním hotelu v Nepomuku, kde si můžete dopřát spoustu odpočinkových procedur a užít si vlastní pípu přímo ve svém pokoji.

Máte to do Pivních lázní daleko? Zarezervujte si ubytování a dopřejte si pár nezapomenutelných dní v moderních a originálních pokojích. 

Není nad změnu prostředí, v Pivním hotelu to platí dvojnásob

Když změníte prostředí, přijdete na nové myšlenky, nápady, řešení, ale také získáte čerstvý nadhled. V Pivním hotelu to platí dvojnásob, protože kromě příjemného prostředí a stylového ubytování si zde navíc užijete také masáže, wellness či saunu

Pokoje jsou zde vybudovány v přírodním stylu, těšit se tak můžete na dřevěný nábytek v sympatickém dekoru, různé kožešinové doplňky či pohodlné postele, ze kterých se vám nebude chtít pryč. Ubytování v uklidňujícím přírodním stylu vám dodá novou energii, vyčistíte si zde hlavu a přijdete zde na jiné myšlenky. V dnešní době se určitě hodí načerpat čerstvou sílu do dalších pracovních dnů.

Designové pokoje s vlastní pípou

Čisté a prostorné pokoje skrývají jednu zásadní věc, ze které budete nadšeni! Tou je vlastní pípa, kterou si zajisté užije každý host. Každý pokoj je pojmenován po pivu z pivovaru Zlatá kráva a pivo si můžete dopřávat dle libosti. Velmi příjemnou záležitostí je také design všech pokojů, který je laděn tak, aby se zde každý návštěvník cítil doslova jako král.

Vychutnejte si pivo třeba při západu slunce

Na jaře a v létě si vychutnáte své pivo na terase, například při západu slunce, kde všechny starosti a chmury ihned zmizí. Nádherný výhled si užijete také ve chvílích, kdy je okolí pokryto silnou a třpytivou vrstvou sněhu. 

Zahřát se pak můžete například v privátní sauně, pivních lázních, ve vířivce či večer s přáteli u dobrého jídla a piva v restauraci U Zeleného stromu, která je zřízena pod záštitou koncepce restaurací Švejk.

Zarezervujte si pokoj co nejdříve a užijte si parádní volno.

PIVNÍ LÁZNĚ A HOTEL NEPOMUK

Nám. Augustina Němejce 416, Nepomuk

Web
: Pivní lázně s ubytováním
Telefon
: +420 724 901 874, +420 373 721 968
E-mail
: recepce@pivnihotel.cz
Facebook: Pivní hotel

Zdroj fotografie: FB Pivní hotel



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář