Rádi byste bydleli v prostorném přízemním domě? Nechte si na klíč postavit zděný dům BRICK + 4 KK ACTIVE od regionální firmy Brickhouse

0

brickhouse, zděné domy na klíč, zděné domy na klíč plzeňský kraj, stavební firma plzeňský kraj, prostorný dům na klíč


Přízemní dům BRICK + 4 KK ACTIVE do tvaru L je ideální volbou, pokud potřebujete dostatek prostoru a úložného místa.

Druhý v pořadí, co se týče velikosti nabízených domů firmy Brickhouse, je také velmi oblíbenou variantou bungalovů zděný dům BRICK + 4 KK ACTIVE do tvaru L. S užitnou plochou o výměře 121,3 m2 a vnějšími rozměry 12,57m x 13,95m se opět řadí mezi prostorově velkorysé bungalovy, které nabízí. Propracovaná dispozice domu vám nabídne velký prostor podlahových ploch v nejdůležitějších místnostech, tedy v obytných místnostech.  V tomto případě je nejvhodnější umístit tento dům na pozemek, který více zohledňuje tvar a rozměry korespondující s celkovou plochu pozemku.

Základová konstrukce domu vychází ze zateplených betonových pasů spojená se 100 mm tlustou základovou deskou včetně ležatých rozvodů. Pórobetonové obvodové zdivo tl. 250 mm zateplené polystyrenem tl. 200 mm, plastová okna a dveře z šestikomorových profilů VEKA s izolačními Trojskly, sbíjený vazník valbového tvaru střechy s betonovou taškou, na který je kotven sádrokartonový podhled vč. vatového zateplení o tl. 350 mm a zděný třísložkový komín SCHIEDEL chytře umístěn v koutě obývacího pokoje, na který je možný napojit krbová kamna, jako výhodný alternativní zdroj vytápění - to vše zajišťuje domu dlouhou a kvalitní trvanlivost, zejména díky svým použitým materiálům.

Dispozice domu poskytuje lepší využití komfortu spojením obytných místností s komunikačními prostory a technického zázemí domu. Za hlavními dveřmi prostorného vchodu se nachází samostatně oddělené zádveří s prostorem pro vestavěnou skříň, ze kterého je přístup do technické místnosti a hlavní chodby domu. Oddělená koupelna se samostatnou místností WC je vítané řešení, co se sociálních prostor týká. 

Z chodby se lze samostatnými dveřmi přesunout do všech obytných pokojů. Všechny pokoje jsou velmi prosvětlené rozměrnými okny, případně balkonovými dveřmi.  kde oba dva jsou prosvětleny ze dvou stran okny a balkonovými dveřmi. Zejména obývací pokoj spojený s kuchyní, který vytváří největší společný prostor v domě a přes 44 m2 je také velmi prostorný. Spolu s ložnicí vč. svojí šatny tvoří přístup na venkovní společnou terasu. 

Pro výběr povrchových úprav v základním provedení týkající se barvě střešní krytiny, klempířských konstrukcí, dlažeb, obkladů, plovoucích podlah, interiérových dveří a fasády je zajištěno širokou škálou barevností, které je možné vybrat již před začátkem projekčních příprav nebo i v rámci samotné realizace výstavby.

Z důvodů evropského nařízení ohledně zlepšování emisních standardů je jako další možnost ušetření energií, kterou doporučuje firma Brickhouse, osazení fotovoltaických panelů na střechu s další možností propojení na vodovodní systém a samozřejmě i pro ukládání energie do baterií, které mohou být umístěny v technické místnosti. Snadné vybudování kryté přilehlé terasy, které se nabízí dotváří atmosféru pro klidné chvíle s rodinou či přáteli. 

Možnost vybudování krytého parkovacího stání, nebo pro oživení fasády instalace velmi oblíbených venkovních obkladových pásků, či populárního dřevěného obložení Vám tento dům zaručí líbivé, ekonomicky úsporné zdravé bydlení za bezkonkurenční cenu.

Doba výstavby je od začátku „kopnutí“ přes realizaci stavby po závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně 12 měsíců.

Neváhejte a zeptejte se na veškeré možnosti tohoto zděného a cenově velmi dostupného bungalovu BRICK + 4 KK ACTIVE přímo firmy Brickhouse.

BRICKHOUSE

Web: www.brickhouse.cz
E-mail
: kancelar@brickhouse.cz
Telefon
: +420 603 446 574

Facebook: Brickhouse s.r.o.

Instagram: brickhouse_zdene_domy



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář