Region: Nominace do ankety Senior roku byly zahájeny (TV Západ)

7

karlovarský kraj, senior roku, anketa, hlasování, petr kulhánek, nominační lístek, region24


Již sedmý ročník ankety Senior roku Karlovarského kraje odstartoval nominacemi pro veřejnost. Svého favorita z řad aktivních občanů kraje starších 60 let můžete navrhnout prostřednictvím anketních lístků.

„Na Seniora roku přijímáme přihlášky a nominace od kohokoli z Karlovarského kraje. Ten anketní lístek je na našich stránkách, je tam i kontakt, kde ho lze získat fyzicky, když ho člověk nemůže vytisknout. Do 19. srpna lidé mohou nominovat s tím, že pak bude vyhodnoceno a vyhlášení bude v průběhu podzimu v Březové u Sokolova. Ten termín ještě bude upřesněn,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek. 

Do formuláře je zapotřebí kromě informací o nominovaném uvést také důvod, proč právě on by se měl stát seniorem roku. O vítězi nerozhoduje počet zaslaných nominací.

Na vyžádání lze tištěnou podobu lístku zaslat poštou nebo jej vyplnit po telefonu. V případě vašeho zájmu kontaktujte paní Kateřinu Rentkovou na telefonním čísle 354 222 633, případně e-mailem katerina.rentkova@kr-karlovarsky.cz. Všechny správně podané nominace v uvedeném termínu budou předloženy Radě Karlovarského kraje.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář