Sokolov: Na sídlišti Michal proběhnou opravy komunikací

0

sokolov, město sokolov, komunikace, silnice, rekonstrukce, oprava, sídliště, michal, sídliště michal, mánesova ulice


Na sídlišti Michal je do konce roku naplánováno hned několik oprav. První je oprava komunikace v ulici Mánesova, kdy dojde k odfrézování vozovky, opravě obrub, opravě uličních vpustí, na penetrování komunikace a pokládce asfaltu. Komunikace se bude opravovat od krámku do zatáčky v ulici Mánesova v celé její šíři (včetně parkoviště). Druhou akcí je oprava komunikace v ulici Alšova.

Opravy budou probíhat v podobném rozsahu jako u první akce. Komunikace bude opravena od ostrůvku ulice Alšova až za odbočku na ulici Závodu Míru. Obě dvě výše uvedené akce proběhnou v termínu od 15. 08. 2022 do 26. 08. 2022. Oprava bude provedena za provozu (s omezením v závislosti na typu probíhajících prací). Poslední akcí je oprava komunikace v ulicích Švabinského a Slavíčkova. Realizaci této akce předpokládáme v měsíci říjnu.

Prosíme Vás o trpělivost během prováděných oprav. Před začátkem oprav budou ulice osazeny přechodným dopravním značením a v místě probíhající opravy budou informace vylepeny v předstihu i na vchodové dveře budov v okolí. Prosíme o sledování přechodného dopravního značení. Jednak se tak vyhnete případným pokutám a také tím pomůžete opravy realizovat v co možná nejkratším termínu. Předem Vám děkujeme za spolupráci a pochopení.

Zdroj: Město Sokolov




Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář