Sokolov: Policisté navštívili zdravotně postižené

3

sokolov, policie, postižení, zdravotně postižení, sokolík, strážníci, policisté, sokolovsko, karlovarský kraj


Policisté z obvodního oddělení Sokolov – město navštívili domov pro osoby se zdravotním postižením v Sokolově. Pro klienty si společně se zdravotnickou záchrannou službou připravili bohatý dopolední program. Ten začal povídáním o tísňových linkách a jejich využití, následně proběhla beseda s dopravní tématikou.

 Po celé dopoledne měli klienti možnost prohlédnout si policejní vozidlo a vyzkoušet si policejní výstroj. Policejní hlídka předvedla malou ukázku zadržení nebezpečného pachatele, který se dopustil krádeže vozidla. Velkým lákadlem bylo také snímání otisků prstů. Zdravotní záchranná služba si pro klienty připravila také ukázku jejich vozidla a techniky. Klienti mohli vidět, jak se zachází například se záchrannými nosítky. 

Celé dopoledne bylo ve znamení dobré nálady, úsměvů a všichni klienti svým chováním dali najevo, že se jim program velice líbil a budou na něj vzpomínat. „Bylo to skvělé, moc se mi to líbilo a dozvěděl jsem se spoustu nových informací. Už teď se těším na další návštěvu policistů a záchranářů,“ uvedl jeden z klientů Domova pro osoby se zdravotním postižením „SOKOLÍK“ v Sokolově.

Policisté společně se záchranáři sokolovské zařízení samozřejmě opět v co nejbližší možné době navštíví.

por. Mgr. Soňa Podlahová 



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář