Sokolov: Pomozte při pátrání

0

sokolov, krádež, vniknutí, pátrání, policie, krimi, kriminalisté, karlovarský kraj, region, západ


Na konci března letošního roku měla žena dosud neznámé totožnosti vstoupit do vchodu panelového domu v Sokolově. Následně se jí mělo podařit otevřít vstupní dveře do jedné z bytových jednotek. Do bytu měla vstoupit a z chodby odcizit zavěšenou kabelku s peněženkou, ve které měla majitelka finanční hotovost, osobní doklady i platební kartu.

Po chvíli měla i s odcizenými věcmi panelový dům opustit. Po několika hodinách měla být z odcizené platební karty provedena platba v prodejně potravin v Sokolově, ovšem platba byla zamítnuta.

Sokolovští policisté z obvodního oddělení Sokolov – město ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Zároveň sokolovští policisté pátrají po totožnosti neznámé ženy, která měla do panelového domu vstoupit a následně z bytu kabelku odcizit.

V případě jakýchkoliv informací k  ženě z videozáznamu volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář