Užijte si gastronomický zážitek v restauraci Charleston v srdci Karlových Varů

0

restaurace charleston karlovy vary, restaurace karlovy vary, gastronomický zážitek karlovy vary, kam na jídlo v karlových varech


Milujete jídlo a chcete si užít gastronomický zážitek? Zavítejte do restaurace Charleston v Karlových Varech.

Pokud si myslíte, že jste už v Karlových Varech byli opravdu všude, a nebo naopak se v našem lázeňském městě příliš nevyznáte a hledáte nějakou příjemnou restauraci rodinného typu s originálním interiérem a bravurně připravenými pokrmy, zajděte rozhodně do restaurace Charleston, která sídlí v samém centru Karlových Varů.

Gastronomický zážitek v Charlestonu

Zajímavé menu je založeno na tradicích a zkušenostech. Je neustále obohacováno, o jedinečné gurmánské speciality. Na suroviny je zde brán velký zřetel a tak restaurace garantuje opravdu čerstvé, kvalitní a sezónní suroviny od vybraných dodavatelů.

Integrita restaurace Charleston je založena na tradicích, zkušenostech a zajímavém menu, které je neustále obohacováno. Nevšední styl anglického klubu, příjemná obsluha, rodinná atmosféra a především výtečné pokrmy uhranou vás a vaše přátele.

Proč určitě zajít do restaurace Charleston?

Originální anglický styl ze 30. let vás ohromí na první pohled, byl vyroben na zakázku přímo v Londýně. Ale ani při dalších návštěvách nepřestanete tento interiér obdivovat. Pokud jste zvyklí na klasické restaurace s podobným stylem, tahle Vám určitě utkví v paměti.

Při krásném počasí můžete zavítat na zahrádku, která Vám nabídne jak soukromí, tak možnost pozorovat procházející lidi v ulici a výhled na místní architekturu. Právě v letním období se nejlépe hodí popíjet řádně vychlazené vínečko nebo parádně orosené pivečko, doplněné něčím dobrým k snědku. Vína zde ochutnáte kvalitní moravská, francouzská nebo italská

V zimě se naopak zahřejete výtečnou kávou a skvělými domácími dezerty.

Perfektní místo pro vaši narozeninovou oslavu či teambuilding

S šedesáti místy se restaurace Charleston perfektně hodí na rodinné oslavy, firemní večírky nebo další vámi vybrané akce. Rádi zde uvítají i vaše domácí mazlíčky.

Máte chuť zajít na něco dobrého a užít si chvíle pohody? Zajděte do Charlestonu!

Charleston restaurant Karlovy Vary
Bulharská 1273/1, 360 01 Karlovy Vary

Tel.: 353 230 797
Facebook
: Charleston restaurant
Instagram
: charlestonrestaurant
Web
: www.charleston-kv.cz

Zdroj fotografie: Instagram restaurace Charleston



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář