Užijte si vánoční svátky na cestách. Půjčte si v Karlových Varech obytný vůz a užijte si zimní cestování

0

půjčovna obytných vozů karlovy vary, dovolená v obytném voze, dovolená v karavanu, karavany karlovy vary, obytné vozy, vánoční cestování


Vyrazit na Vánoce pryč? Proč ne? V Karlových Varech si můžete zapůjčit obytný vůz a poznat, jaké jsou Vánoce v jiných zemích.

Chcete na letošní vánoční svátky změnit prostředí a pohodlně cestovat? Stačí zajít do restaurace Charleston, která je pro půjčovnu obytných vozů kontaktním místem. Sídlí v ulici Bulharská 1273/1 v Karlových Varech. Zde vyřídíte vše ohledně zapůjčení obytného vozu na svou nejen vánoční dovolenou.

 Užijte si letošní Vánoce jinak, vyrazte na sváteční dny do světa s obytným vozem

S obytným vozem nemusíte celou dovolenou trávit jen na jednom místě, nemusíte řešit ubytování, nemusíte řešit to, že si chcete dát nějaký dobrý drink, ale máte to daleko do hotelu. Jednoduše přijedete, zaparkujete a můžete si vesele užívat všeho, co zrovna dané místo nabízí.

Máte mezi svátky několi dnů volno? Ideální příležitost vyrazit někam pryč. Navštivte místa, která už dlouho toužíte vidět. Každý den můžete být na jiném místě, bez řešení bydlení a bez starostí, což je největší výhoda cestování v obytném voze. Jednoduše se stačí rozhodnout, že chcete jet dál, a tak nasednete a jedete. Není nic svobodnějšího než nebýt závislí na jednom místě.

Více navštívených míst, více zážitků i více zkušeností

Možná jste zvyklí jet na dovolenou, kterou vždy trávíte na jednom místě. S obytným vozem tomu tak být nemusí. Udělejte změnu a zažijte každý den své dovolené nové dobrodružství. Stačí přejet na jiné místo a hned vás čekají nové zážitky i zkušenostiS obytným vozem za krátkou dobu můžete procestovat nespočet nových a nepoznaných míst, což je k nezaplacení. Navíc nemusíte na každém místě složitě hledat drahé ubytování, pokud se chcete zdržet třeba do druhého dne.

Velkou výhodou je, že k řízení obytného vozu vám stačí řidičský průkaz B.

Máme dotaz ke zapůjčení obytného vozu? Chcete se na něco zeptat? Kontaktujte Obytné vozy Karlovy Vary nebo zajděte do restaurace Charleston, která je kontaktním místem.

Obytné vozy Karlovy Vary

Tel
.: +420 774 048 011
E-mail
: nadovolenouobytnakem@seznam.cz
Web
: www.nadovolenouobytnakem.cz

Otevírací doba:
Po – Ne: 10:00 – 22:00

Kontaktní místo:

Restaurant Charleston
Bulharská 1273/1, 360 01 Karlovy Vary

Zdroj fotografie: www.nadovolenouobytnakem.cz



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář