Vzpomínka na stand up vystoupení Košilatá one man show v Plzni s odvážnou vzpěračkou

5

one man show, stand up, na stojáka


Děkuji všem, kteří přišli na mé vystoupení do Cardinal Clubu v Plzni. Zvláštní poděkování patří sympatické úspěšné vzpěračce Evě Starckové za odvahu a účinkování ve stand up vystoupení.

Moc děkuji Cardinal clubu v Plzni za šanci vystoupit se svou košilatou one man show. Pokud si chcete zajít na dobré jídlo anebo posedět s přáteli u sklenky vína či točené plzně, co má říz, jednoznačně doporučuji tenhle klub v ulici Kardinála Berana.
Děkuji všem divačkám a divákům za přátelskou, pohodovou atmosféru a hlavně za ten zvonivý smích! Největším smíškem byla paní Kamila ... dozvěděl jsem se, že je břišní tanečnice KAMILAH

Vzácným hostem byla vzpěračka Eva Starcková

Moc děkuji mistryni ČR a bronzové medailistce z Mistrovství EU ve vzpírání Evě Starckové za obohacení večerního vystoupení. Dobrovolně všem přítomným odhalila nejkrásnější a zároveň nejvíce střežené místo Plzeňského kraje, za které jsem jí předal medaili. Gratuluji! 

Křest a prodej kalendáře Vzpěračky 2019 na podporu Jakuba (Konto bariéry)

Děkuji skvělé dámě, neslyšící vzpěračce Julii Švecové za super nápad, organizaci a vytvoření nádherného kalendáře Vzpěračky 2019. Kalendář jsme v plzeňském Cardinal clubu poktřili a prodávali na podporu handicapovaného sportovce Jakuba. Děkuji všem, kteří přispěli do kasičky Konta bariéry. Ještě kalendář s krásnými vzpěračkami nemáte? Kupte si ho v e-shopu na stránkách Vzperacky.cz!

VIDEO: Páka se vzpěračkou Julčou za 5.000 Kč

Během poledního křtu kalendáře Vzpěračky 2019 za mnou neplánovaně přišel pán z publika a oznámil, že za páku se vzpěračkou Julií Švecovou přispěje částkou 5.000 Kč. Jak to dopadlo? Mrkněte se na video!

Poděkování

  • děkuji všem vzpěračkám, které na stand up vystoupení přišly. Obdivuji vaše nadšení do sportu, který, bohužel, nemá v českých médiích tolik prostoru. Jste krásný ženský plný energie!

  • děkuji fotografovi Tomáši Liškovi za úžasné fotky. Doporučuji navštívit Tomášův web www.foxfoto.cz a využít jeho služeb. Krásně fotí svatby, sportovní události, glamour...cokoliv

  • za krásnou květinu pro odvážnou vzpěračku Evu děkuji květinářství Fišer květiny.

Kontakty pro zájemce o vystoupení

e-mail: honza@kosilatashow.cz

web: www.kosilatashow.cz

facebook: Košilatá one man show

Autor: One man show Karlovy Vary Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Stand up vystoupení Košilatá one man show Honzy Vavřičky aneb Tohle vám na kožním ani na gyndě neprozradí!

Nejčtenější
Nejhodnocenější