Sáňkiáda a masopustní veselí 2022

0

Dovolujeme si Vás pozvat na akci s názvem ,,Sáňkiáda a masopustní veselí", která se uskuteční 19. února 2022 v Nejdku v penzionu a restauraci Kukačka. Jedná se o doprovodný program k divadelním představením pro děti a mládež z Karlovarského kraje.

Vážení přátelé,

dovolujeme si Vás pozvat na akci s názvem ,,Sáňkiáda a masopustní veselí", která se uskuteční 19. února 2022 v Nejdku v penzionu a restauraci Kukačka. Jedná se o doprovodný program k divadelním představením pro děti a mládež z Karlovarského kraje. 

 Provětráme nohy i hlavu, zasoutěžíme si v kreativitě a užijeme si co možná nejvíce zábavy. Program sestává z výletu vláčkem do Krušných hor na zastávku Nejdek-Tisová. Nejprve si v Kukačce odložíme suché oblečení a své masky a poté se vydáváme pěšky, poklidným víkendovým tempem, na Tisovský kopec. Zde si s dětmi zařádíme na sáňkách, bobech nebo lopatě. Poté se přesouváme pěšmo z kopce dolů, do výletní restaurace a penzionu Kukačka, kde je již pro děti přichystaná pohádka, soutěže o nejoriginálnější masku a hudba k tanci. Kdo nebude ani potom unaven, vydá se s námi na masopustní průvod směr Nejdek, na počest oslavy přicházejícího jara.

 Budeme velice rádi za Vaši účast s dětmi. Přijďte s námi prožít pohodovou sobotu :) 


Autor: Kristyna Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář