Práce Nabídka zaměstnání

Junior IT obchodník

LITHIUM a.s. - 004

Táborská 375, Karlovy Vary

Detail firmy

Karin Milotová
702 012 901, 353 223 048
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSV

Nástupní plat 20 000,- až 35 000,- Kč

Kontakt: Milotová Karin, tel.: 702 012 901, 353 223 048, e-mail: milotova@lithium.cz
Jde o pestrou práci, při které každodenně řešíte požadavky firemních zákazníků a svého technického týmu, které se týkají dodávek běžné IT techniky. Komunikujete se zákazníky i s dodavateli; vytváříte a posíláte nabídky, poptávky, objednávky, fakturujete atp.; pracujete ve firemním obchodním informačním systému a v Microsoft 365, tedy běžných aplikacích Word, Excel, Outlook atp. Pracovat budete na pobočce v kanceláři u svého telefonu a notebooku.
Požadujeme:
oSŠ technického směru, ale praxi nutně nepotřebujete.
oZaškolíme si Vás. Bude se vám věnovat Senior obchodní konzultant, který vás naučí, co je třeba.
oMáte základní orientaci a znalosti v IT technologiích na úrovni absolventa technické SŠ.
oZnáte práci v OS Microsoft Windows 10 a aplikacích Microsoft Office.
oChceme kolegu, kterého IT obor baví a má obchodní cítění; je schopný si organizovat čas a práci; je systematický, spolehlivý a samostatný.
oVe vztahu k našim zákazníkům i dodavatelům automaticky předpokládáme profesionální a slušné vystupování a schopnost komunikovat.
oAngličtina nám stačí na "IT úrovni", tedy hlavně číst a pochopit, Pokud jste schopen v angličtině napsat e-mailem stručný text nebo zadat požadavek na portál výrobce, je to vaší výhodou.
oMáte řidičský průkaz skupiny B - až nastane správný čas a naberete zkušenosti, začnete konzultovat požadavky zákazníků i na místě, a na jejich základě budete připravovat řešení na míru.
Vznikli jsme před mnoha lety jako rodinná firma. A takovou atmosféru si držíme stále. Chceme kolegu, který není "solitér", ale dobře zapadne do našeho mladého přátelského kolektivu.
Získáte řadu nových znalostí a zkušeností, protože zaměření našeho týmu jsou technologie "s vyšším rozumem", tedy servery a jejich softwarové systémové a aplikační platformy Microsoft, datová pole, zálohování, networking, bezpečnostní technologie a tak dále. Neděláme "kde co", ale pro každou oblast jsme zvolili a dlouhodobě používáme technologie TOP výrobců, a známe je do hloubky.
K benefitům patří roční odměny nad rámec základní mzdy; po domluvě možnost práce formou Home Office; připojení na firemní internet; notebook a mobilní telefon i k soukromému používání; certifikace a školení; navíc získáte plnohodnotnou licenci Microsoft 365 Business Premium bezplatně k domácímu používání. Až začnete jezdit k zákazníkům sám, vždy jsou tu k dispozici firemní vozy. Až to bude dávat smysl, pak budete mít firemní vůz svůj, přirozeně i s využíváním pro soukromé účely.
Tedy pokud cítíte, že jsme pro vás ti praví, pošlete nám základní informace o sobě na info@lithium.cz a pak se domluvíme na termínu osobního setkání.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.