2002 – Cheb: Fotbalistky podlehly Blatné (TV Západ)

Ve třetím kole jarní části druholigové soutěže hostily chebské fotbalistky jednoho z aspirantů na postup, momentálně třetí Blatnou. I přes rozdílné postavení obou týmů v tabulce se od úvodních minut hrála na hřišti v Poohří vyrovnaná partie.

dezinfekce

Zhruba po půlhodině hry mohly jít domácí hráčky dokonce do vedení, když po levém křídle utekla Moulisová a její střelu z úhlu hostující brankářka jen se štěstím vyrazila. V minutě 36. ale udeřilo na druhé straně. Nebezpečnou střelu z rohu velkého vápna sice brankářka Kulišanová ještě stačila vyrazit na roh, ale na nešťastnou hlavičkou Kaucké do vlastní sítě již byla krátká a Blatná tak do kabin odcházela s nejtěsnějším vedením. 

V úvodu druhého dějství si domácí tým vytvořil územní převahu, kterou však nedokázal zužitkovat. V 63. minutě mohly své vedení naopak zvýšit hostující hráčky, ale brankářka Kulišanová byla na svém místě. O deset minut později měla Kaucká šanci napravit svou chybu z první půle. Její střelu z trestného kopu z 25 metrů ale hostující gólmanka s přehledem kryla. 

V 79. minutě předvedla bravurní zákrok Kulišanová, která vytlačila na roh umístěnou střelu z 20 metrů. Pět minut před koncem utkání se pak opakovala historie z první půle. Centrovaný míč z pravé strany si do vlastní brány opět nešťastně srazila Kaucká a Blatná vedla 2:0. 

Šanci alespoň zkorigovat výsledek měla o chvíli později Moulisová, ale ve výhodné pozici volila místo střely přihrávku do ofsajdové pozice. Když pak gólem neskončila ani následující veliká šance hostí po rohovém kopu, mohly se z tříbodového zisku za vítězství 2:0 radovat hráčky TJ Blatná.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy