2002 – Cheb: Jarní neporazitelnost Unionu pokračuje (TV Západ)

Ve 24. kole oblastního přeboru hostili chebští fotbalisté sousední tým z tabulky, třetí Sušici. A i v tomto duelu chtěli udržet dosavadní jarní neporazitelnost. Úvod zápasu ale patřil překvapivě výborně hrajícím hostům, kteří mohli jít již v 6. minutě vedení.

dezinfekce

O chvíli později sice po pěkném průniku zahrozil střelou z 20 metrů domácí Dočekal, ale v následujících minutách pak měli opět více ze hry hráči Sušice a golmán Šmejkal musel krýt několik nebezpečných střel.

Ve 20. minutě se po Hanusově centru v šestnáctce uvolnil Dočekal a brankář Sušice Kindelmann měl plné ruce práce. O dvě minuty později šli ale do vedení hosté, když centr z levé strany dopravil do sítě zcela volný Staněk.

V minutě 38. mohlo být vyrovnáno. Překvapivou střelu Čížka z přímého kopu ale chytající Kindelmann stačil zneškodnit. O minutu později se skóre měnilo podruhé. Hostující Cihlář utekl po levé straně a střelou podél vyběhnuvšího Šmejkala zvýšil na 0:2. 

Chvíli před koncem první půle ještě stačil spálit velikou šanci Čížek, takže hosté nakonec do kabin odcházeli s dvoubrankovým vedením. 

Ve druhém poločase se z obrany vysunul do zálohy kapitán Schweiner a na hře Unionu to bylo znát. V 52. minutě Dočekal krásně vysunul Kunu ale jeho technická střela těsně minula bránu. O chvíli později pak vnikl z levé strany do šestnáctky Sláma, ale ani on nedokázal Kindelmanna překonat. 

V minutě 74. mohli skórovat také hostující hráči, ale míč rozvlnil síť pouze z vnější strany. Snížení se 4 stovky diváků dočkaly v 81. minutě. Na Čížkův centr nejvýše vyskočil střídající Florus a hostující obránce zastavil míč až za brankovou čarou. 

Domácí pak vrhli všechny síly do útoku ale přímé kopy Čížka a o chvíli později Kuny hostující Kindelmann s přehledem kryl. V infarktovém závěru se ale Unionu nakonec přeci jenom podařilo vyrovnat. Ve třetí minutě nastaveného času se po velikém obléhání sušické branky odrazila Čížkova střela k úplně volnému Kunovi, který srovnal na konečných 2:2. Další domácí zápas sehraje Union v neděli 26. května kdy od 17. hodin hodin hostí Toužim. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy