2002 – Cheb: Union vyprovodil Hroznětín hokejovým skóre (TV Západ)

Ve třetím kole karlovarského krajského přeboru hostili fotbalisté chebského Unionu tým Olympie Hroznětín. Úvodní minuty zápasu byly ale naprosto a nebýt pozorného Šmejkala v domácí bráně, mohli jít hosté dokonce do vedení.

dezinfekce

Union poprvé udeřil v 10. minutě. Mariov našel přízemním centrem v šestnáctce úplně volného Kunu a ten s přehledem uzavřel skóre. 

Tentýž hráč mohl o chvíli později vedení domácích zvýšit, ale ve výhodné pozici pálil doprostřed brány. Ve 22. minutě bylo vyrovnáno. Hynek ve středu hřiště ztratil míč a Zeronik z následující rychlé akce nechytatelnou střelou skóroval. 

Pět minut před koncem půle měl obrovskou šanci kapitán domácích Švajner, jeho hlavička ale skončila  těsně vedle brány. Do kabin Union přesto odcházel s jednobrankovým vedením. V poslední minutě se v šestnáctce nádherně uvolnil Hynek, jehož centr brankář Rott pouze vyrazil k úplně volnému Slámovi, a pro toho již nebylo problémem míč dopravit do sítě. 

Pro další vývoj zápasu důležitý moment přišel hned v 1. minutě druhého dějství. Hostující Mrňka uviděl žlutou kartu, a jelikož jednu již na svém kontě měl, musel předčasně odejít do kabin. O pět minut později utekl po levém křídle Štercl, centrem našel Kunu, který se zbavil obránce a střelou k tyči zvýšil na 3:1. 

V 61. minutě to ale opět bylo pouze o gól. Domácí obrana zaspala při trestném kopu Halaburta a Werner hlavou snížil. O sedm minut později fauloval hostující Bursík v pokutovém území Švajnera a Kuna z nařízené penalty poslal Union opět do dvoubrankového vedení. 

Poté již domácí na trávníku jednoznačně dominovali a v závěrečné desetiminutovce přidali další tři branky. Švajner nejprve hlavou zužitkoval přesný Kunův centr. Na 6:2 zvýšil přízemní střelou Čížek, opět po pěkném Kunově uvolnění. Účet zápasu pak na konečných 7:2 uzavřel pohotovou dorážkou střídající Florus. 

Poslední domácí podzimní zápas sehraje Union v neděli 17. listopadu, kdy od 13:30 hostí tým FC Františkovy Lázně. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy