2002 – Sokolov: U sportovní haly se zrekonstruují tři hřiště (TV Západ)

V průběhu letošních letních prázdnin projde rozsáhlou rekonstrukcí venkovní hřiště nacházející se vedle sokolovské Sportovní haly, které v současnosti využívají žáci tří okolních škol.

dezinfekce

Celkové náklady na opravu mají dosáhnout výše zhruba 5 milionů korun, přičemž budou hrazeny z rozpočtu města a 1,5milionové účelové dotace z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Hlavním bodem rekonstrukce bude vybudování tří hřišť s umělým povrchem, která byla zvolen na základě konzultací s řediteli zainteresovaných škol. 

"Zatím, předběžně můžeme se to ještě měnit, by tam mělo být hřiště na malý fotbal a pak dvě víceúčelová hřiště, tzn. kombinace tenis, košíková, volejbal," přiblížil plány místostarosta Sokolova Jaromír Dvořák. 

Celá rozsáhlá rekonstrukce by měla být dokončena do začátku nového školního roku, takže již od září budou moci žáci okolních škol nová hřiště s umělým povrchem využívat. 

"Je to začátek rekonstrukce celého areálu, uvidíme co bude dále," dodal Dvořák. 

V případě, že se městu podaří získat dotaci i v letech následujících, mělo by se toto sportoviště dočkat také běžecké dráhy s umělým povrchem a úprav prostoru uvnitř oválu. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy