2004 – Cheb: Blíží se každoroční přeshraniční setkání (TV Západ)

Na chebském náměstí se 17. a 18. září uskuteční už čtvrtý ročník tradičního chebského setkání. Cílem této akce je rozvíjet tradici setkávání se sousedy bez ohledu na jazyk a národnost.

dezinfekce

„Asi bych měl říct, že toto setkání je přeshraniční, to znamená, že jsou pozváni lidé z druhé strany hranice, samozřejmě také od nás a má mít charakter setkání lidí z obou stran hranice,“ uvedl místostarosta Chebu Václav Jakl. 

Letošní ročník chebského setkání má proběhnout ve znamení lidové zábavy. 

„Tento ročník je asi už v té podobě, kterou jsme si vždy představovali. Měl by mít charakter lidové slavnosti a liší se tím, že poprvé v Chebu na náměstí bude festivalový stan takový, jaký známe z Německa z pivních slavností,“ prozradil místostarosta. 

Na pódiu festivalového stanu se v průběhu obou dnů představí řada českých a německých hudebních skupin. K dobré náladě mají přispět rovněž zdejší i bavorská piva, která se zde budou čepovat. Další vystoupení pak budou probíhat také v prostorách Chebského muzea.

„Pro zájemce je připraven program na páteční odpoledne, na páteční večer a sobotní celý den,“ dodal Jakl. 

Podrobnější informace o programu chebského setkání budou během následujících dnů k dispozici na našich informačních stránkách. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy