2004 – Sokolov: Koupaliště ovládl smíšený beachvolejbal (TV Západ)

Na sokolovském koupališti se o víkendu uskutečnil druhý kvalifikační turnaj v beach volejbale smíšených družstev. Více uvidíte v následující reportáži.

dezinfekce

Sokolovský Beachvolejbal Open 2004 je určen především amatérským a neregistrovaným hráčům. Podmínkou pro účast je pouze to, aby v tříčlenného týmu byla zastoupena alespoň jedna žena. 

Na prvním kvalifikačním turnaji, který proběhl začátkem srpna, se například objevilo i čistě ženské družstvo s příznačným názvem Dračice. Nejnižší druhé kvalifikace se zúčastnilo celkem 14 týmů. Ty se nejprve utkaly ve třech skupinách, každý s každým. Výsledky ze skupin se pak započítali do celkového pavouka, ve kterém se už hrálo systémem K.O. 

Vítězem se nakonec stala domácí sokolovská Stráčata, která v pěkné finálové bitvě porazila 2:0 na sety tým Jak to chceš. Vítězem nedávného prvního kvalifikačního klání se pak stalo družstvo nazvané Zuzíci. Všech 20 týmů, které se v obou kvalifikacích objevily, postoupilo do finálového turnaje. 

Ten proběhne opět na kurtech sokolovského městského koupaliště v sobotu 18. září. Pro celkového vítěze seriálu otevřených turnajů Beachvolejbal Open 2004 je přitom připravena velice atraktivní cena v podobě týdenního zájezdu do Španělska pro všechny členy týmu. Po skončení finálových bojů se navíc na koupališti uskuteční koncert karlovarské kapely Proměny.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy