Cheb: Bezdomovci obtěžují okolí

Na výskyt nepřizpůsobivých obyvatel často poukazuje veřejnost. Město hledá řešení. S opakovaným upozorněním na výskyt nepřizpůsobivých lidí…

dezinfekce



Na výskyt nepřizpůsobivých obyvatel často poukazuje veřejnost. Město hledá řešení.



S opakovaným upozorněním na výskyt nepřizpůsobivých lidí v objektu v Hračkářské ulici, se obrací obyvatelé bydlící u nákupního centra Penny u lávky přes nádraží. V objektu, který je v majetku Českých drah, se v tomto mrazivém počasí vyskytují cizí lidé. Nejenže prostory obývají neoprávněně, ale vzniklý nepořádek kolem a nestandardní chování obtěžují obyvatele zmíněné lokality. Proto jsme požádali o spolupráci nejen městskou policii, která zde provádí častější kontroly, ale také majitele objektu o zjednání nápravy.

„Bylo nám přislíbeno urychlené řešení situace v objektu v Hračkářské ulici. Podle informací Českých drah byl objekt původně zabezpečen oplocením z vlnitého plechu a standardně vyplněnými okenními a vstupními otvory. V návaznosti na skutečnost, že zabezpečení bylo narušeno a objekt užívaly cizí osoby, je v současné době realizováno výběrové řízení na úklid tuhého komunálního odpadu v objektu a zabezpečení vstupů do objektu včetně uzavření proluky mezi zděnými objekty.

Cílem je vyloučit možnost pobytu cizích osob a eliminaci tvorby nové skládky. Za toto rychlé řešení děkuji kompetentním pracovníkům Českých drah,“ sdělil starosta města Petr Navrátil.

zdroj: stránka města Cheb

#Cheb #bezdomovci #vyloučení #elimininace #řešení


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 26.01.2017 06:49



0 +
 

Hlavní zprávy