Sokolov: Letní kulturní nabídku obohatí čtveřice větších akcí (TV Západ)

Bohatou nabídku letních kulturních a společenských akcí v Sokolově doplňují akce, na které se těší také milovníci dobrého jídla a pití. Nejbližší z nich proběhne již následující víkend.

dezinfekce

"Třicátého sedmý budeme mít náš oblíbený Food fest, již třetí ročník. Máme skoro 40 vystavovatelů, takže jediné, co si lidé mají přinést sebou, jsou prázdná bříška, aby pak mohli odejít s plnými bříšky," popsal místostarosta Sokolova Ladislav Sedláček. 


Na Food festivalu se představí také malé pivovary, vinařství a chybět nebude ani doprovodný program se třemi koncerty. Akce v zámeckém parku se vyznačuje pohodovou atmosférou, kde se myslí také na děti. Proběhne od 10 hodin ráno do 10 hodin večer. 


"Šestého srpna máme čtvrtý ročník sokolovských Slavností vína. Tam budeme mít 12 vystavovatelů, což je úplně pecka. Bude to na nádvoří zámku. A pozor, k šestému srpnu přijde ještě premiéra našeho digitálního projektoru, který máme do kinokavárny. Ale my to uděláme tak, že toho šestého bude letní kino promítat na zámek, bude tam nějaká premiér českého filmu. Takže lidé nemusí do kina, počkají si na tohle, půjdou k nám, tady bude vstup zdarma. Na Slavnosti vína je vstup 200 korun," přiblížil místostarosta. 


Vstupenky na Sokolovské slavnosti vína pořídíte za 200 Kč v Sokolovském infocentru nebo online. V ceně je závěsná degustační sklenka, degustační lístky a tužka. K dobré náladě zahraje cimbálovka Vltava.


„Třináctého srpna máme Sokolov blíže sobě, což je že se Sokolováci předvádí Sokolovákům v tom dobrém slova smyslu. Bude tam slam poetry, malování, pečení, prostě takové ty věci, které patří k tomu krásnému žití, sousedskému žití, spíše takové sousedské setkání Sokolováků,“ dodal Sedláček. 


Akce Sokolov blíž sobě startuje ve 12 hodin opět v zámeckém parku a od 20 hodin na ní naváže na nádvoří zámku zmiňovaná Slam poetry na vzduchu. V předprodeji jsou vstupenky za 150 korun, na místě pak za 200. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy