Sokolov: Městská policie oslaví v sobotu 20 let od založení (TV Západ)

Městská policie v Sokolově si v letošním roce připomíná kulaté výročí 20 let od svého založení. V sobotu 27. května od 14 hodin na Starém náměstí proto budou mít strážníci velkou oslavu.

dezinfekce

„Které se zúčastní nejenom Městská policie v Sokolově, ale také Městská policie z Ostrova, Městská policie z Karlových Varů, z Nejdku, z Mariánských Lázní a z Chebu. A také za námi přijedou městští strážníci z Kladna a z Městské policie z Prahy,“ uvedla mladší inspektorka Městské policie Sokolov Renata Černá.

Kromě hudební složky, kterou zajistí Sokolovský country dostavník, se návštěvníci dočkají bohatého programu. 

„Určitě se lidé mohou těšit na ukázku zajištění pachatele psem, výcvik poslušnosti. Dále se mohou těšit na dynamickou ukázku strážníků z Městské policie z Prahy, a to na jízdní hipologickou skupinu Obvodního ředitelství Prahy 1 a také se mohou těšit na ukázku ze Záchytného zařízení pro zvířata Městské policie v Sokolově, a to na ukázku Janga, na ukázku manipulace s nebezpečným zvířetem a také na dogdancing. Samozřejmě také bude připraveno plno stánků. Děti si mohou zaběhat a zjistit, jak umí běhat, protože jim to budeme měřit radarem. Bude tam připraven fotokoutek a různé soutěže a hry,“ přiblížila Černá. 

Předpovědi slibují na víkend příjemné počasí a na akci se nevybírá vstupné. Nenechte si proto ujít příležitost prohlédnout si řadu zajímavostí a poslechnout si muziku pod širým nebem.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy