Batoh – víte, proč je tak skvělé jeden vlastnit?

Že ještě nemáte ve skříni žádný batoh? Ať už je vám bližší ten městský a elegantní, nebo dáváte přednost sportovnímu stylu, jednomu trendy a praktickému kousku určitě uplatnění najdete. Jako výhody jeho nošení přináší a jak jej vybírat?

dezinfekce

Jaký batoh bude tím pravým pro vás?

Pokukujete po batůžku, který unese tak akorát a zároveň bude stylovým doplňkem každého outfitu? Sáhněte po elegantním batohu, jež unosíte klidně den co den. Hravě nahradí kabelku a jeho nošení je tak pohodlné – předejdete třeba namožení ramene, což se právě při nošení kabelky často stává. Pevné a široké popruhy vám poskytnou komfort, dostatek místa zase umožní pohodlně přenášet vše, co zrovna potřebujete. Pokud jste spíše sportovním typem a elegantní kabátky bychom tak ve vašem šatníku hledali jen těžko, sáhněte po sportovním batohu, který bude vypadat skvěle k vaší oblíbené mikině, větrové bundě i jen tak na tričko. Batohy jsou oblíbenou součástí outfitů napříč věkem i pohlavím, proto si určitě nemyslete, že se zrovna k vám batoh nehodí, nebo že ho neumíte nosit. Stačí dodržet jen pár pravidel, aby batoh slušel každému. Než se dostaneme ke kombinování batohu s různými outfity, nejprve si ale povězme, nad čím je třeba přemýšlet před tím, než si batoh koupíte.

Kam batoh vynosit?

Ať už jste sportovec tělem i duší, maminka na mateřské, nebo zaměstnáním zaneprázdněný člověk, batoh využijete v každém případě. Je jedno, zda do něho naskládáte náhradní plenky, notebook, legíny nebo klidně všechno najednou. Pokud zvolíte jeho správnou velikost i styl, dělat službu vám může den co den. Při jeho výběru tak nezapomeňte přemýšlet nad tím, kam batoh nejčastěji vynosíte. Podle toho se pak snáze rozhodnete, jakou velikost i stylové provedení zvolíte. Pokud se rozhodnete investovat do dvou kousků, snadno pak můžete přecházet z elegantního batůžku na ten sportovní – podle toho, jaký den vás zrovna čeká. Nezapomeňte také zvolit vhodné barevné provedení, aby batoh pasoval k co největšímu počtu kousků oblečení ve vašem šatníku. Univerzální černá či béžová bude bezesporu skvělou volbou v případě elegantního batůžku. Při výběru toho sportovního se můžete trochu víc odvázat a zvolit klidně pořádně výraznou barvu. Je jedno, jaký ze stylů, barev nebo tvarů je vašemu srdci blíže – v internetovém obchodě i v kamenných prodejnách CCC najdete nepřeberné množství batohů, batůžků, kabelek i jiných doplňků, ze kterých si určitě vyberete ty pravé pro vás!

Jak batoh kombinovat s outfity?

Nošení batohu není žádná velká věda. Stačí se držet toho, aby k sobě jednotlivé styly vždy padly. Pokud se ráno rozhodnete pro svetřík, kabát a kozačky, zvolte elegantní kožený batůžek. Pokud ale vyrážíte rovnou na túru, sáhněte po tom sportovním. Kombinace elegantního a sportovního stylu totiž zrovna v tomhle případě moc dobrý dojem nedělá. Kožený batůžek s aplikací na přezce bude vypadat skvěle třeba k šatům a plátěným botkám, sportovní batoh zase bezesporu dokonale sladíte s legínami a mikinou. 

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy