Budujete novou kancelář? Nezapomeňte na správný polohovací stůl!

Budování nové kanceláře je jistě náročným úkolem. Vybrat správné vybavení, abyste se vy nebo vaši zaměstnanci cítili pohodlně může být vždy oříšek a nikdy se netrefíte do vkusu všem. Proč si tedy nedopřát trochu více svobody a nepořídit si polohovací stůl, který si mohou všichni nastavit přesně dle svého vkusu? Pojďte se s jeho možnostmi blíže seznámit.

dezinfekce

Polohovací pracovní stůl bude ozdobou každé kanceláře

Každý, kdo ve svém životě někoho zaměstnával v kanceláři, vám jistě řekne, že trefit se jejím vybavením do přání zaměstnanců není vždy jednoduché. Židle není dost pohodlná, počítač je příliš pomalý nebo stůl příliš nízký či vysoký. Na první dva problémy se snad zaměříme jindy, ale ten třetí můžete vyřešit ještě dnes.

Je jím polohovací pracovní stůl, který vám i vašim zaměstnancům umožňuje manuálně či elektricky nastavit jeho výšku. Díky tomu si nikdo nebude moci stěžovat, že mu výška stolu nevyhovuje, protože si za ni jednoduše zodpovídá sám. Stoly jsou navíc extrémně odolné a zpracované z kvalitních materiálů, takže se nemusíte bát, že by se rychle opotřebovaly.

Jak vybrat polohovací pracovní stůl?

Při výběru polohovacího stolu se musíte zaměřit na několik parametrů:

  • pohon,
  • šířka desky,
  • nosnost stolu,
  • typ desky,

Ze všeho nejdříve jistě budete řešit to, zda sáhnout po elektrickém či manuálně nastavitelném stole. My doporučujeme elektrický, protože tak se vaše pohodlí ještě zvýší. Následuje volba šířka desky a s ní spojená nosnost stolu. Čím širší deska je, tím vyšší je jeho zatížitelnost. Pozor si dejte však na to, aby nebyla překročena nosnost zvedacího mechanismu, který by se jinak mohl poškodit. Obvykle je však něco okolo 150 kg, což by mělo při běžném využití pohodlně stačit.

Následně si stačí vybrat jen rozpětí nastavitelné výšky dle vlastních preferencí a určit, z jakého materiálu a jaké barvy bude deska. Nyní máte hotovo a můžete se těšit na svůj nový stůl.

Zdroj obrázku: Rawpixel.com / Shutterstock.com

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy