Cheb: Březen v knihovně nabídne zajímavé programy jak pro dospělé, tak pro děti

Březen bude v knihovně stejně jako v knihovnách po celé ČR, tradičně bohatý. Z připravených akcí pro dospělé zmiňme např. přednášku dr. Herciga O umění učit se (Praktické seznámení s metodou prof. Feuersteina), pořad spisovatele a vydavatele Josefa Pepsona Snětivého Ďábel Valdštejn aneb Pozoruhodný vzestup vévody frýdlantského či připomenutí 100 let od založení Československé obce legionářské.

dezinfekce

Novinky se týkají hlavně dětských čtenářů, kterým zatím náhradou za vytopené dětské oddělení v tzv. malé knihovně (u KB) nabízíme pobočku ve škole na Zlatém vrchu s rozšířenou otevírací dobou v pondělí až pátek. Od března tu jsme nově k dispozici také v sobotu. Dveře zde nezavřeme ani o jarních prázdninách v týdnu od 14. března, kdy navíc v hlavní budově knihovny (v přednáškové místnosti) bude pro děti denně připravena jedna akce.

Na všechny pořady srdečně zveme! A potenciální nové čtenáře může opět potěšit obvyklá nabídka k Březnu - měsíci čtenářů: v týdnu od 7. do 13. března jim nabídneme roční zápisné zdarma.  

Knihovna Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy