Cheb: Město spouští nový web a mobilní aplikaci

Sportuj v Chebu je název nového webového portálu a stejnojmenné mobilní aplikace, které mají za cíl shromažďovat veškeré informace o sportovním dění ve městě. Najdete zde například přehled místních sportovních klubů, oddílů a skupin, kalendář připravovaných sportovních akcí nebo informace o chebských sportovištích.

dezinfekce

Veškerá data sem zadávají přímo zástupci sportovních klubů, organizátoři akcí a majitelé a správci sportovišť. Díky tomu by měla být zajištěna neustálá aktuálnost.

VEŘEJNOST
Chcete sami aktivně sportovat, jít se podívat na zápas svého oblíbeného týmu nebo hledáte sportovní aktivity pro své děti? To vše a mnohem více najdete právě zde!

SPORTOVNÍ KLUBY
Každý klub má možnost svou činnost přehledně prezentovat veřejnosti i potenciálním zájemcům o členství. Sportuj v Chebu však disponuje i mnoha funkcemi, které mohou zástupci klubů využívat ke zjednodušení administrativy a dalších činností nezbytných pro běžný chod klubu.

POŘADATELÉ SPORTOVNÍCH AKCÍ
Organizátoři sportovních akcí mají k dispozici moderní nástroj propagace. Prostřednictvím portálu mohou získat aktivní účastníky i diváky.

SPRÁVCI SPORTOVIŠŤ
Informace o všech sportovištích v Chebu na jednom místě - základní údaje i technické parametry, hodiny pro veřejnost, možnosti pronájmu…

Aktuální informace můžete mít vždy po ruce přímo v mobilu. Nezapomeňte si stáhnout aplikaci Sportuj v Chebu! Pro android zařízení je dostupná na Obchod Play, pro zařízení s operačním systémem iOS na App Store.

To vše a mnohem více na novém webovém portálu www.sportujvchebu.cz.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 22.06.2020 17:30




0 +
 

Hlavní zprávy