Cheb: Pořadatelé zveřejnili program vánočních trhů (TV Západ)

Ačkoliv do začátku letošních Chebských vánočních trhů zbývají dva měsíce, přípravy jsou v plném proudu. Slavnostní zahájení proběhne v sobotu 30. listopadu, na pódiu se v průběhu trhů objeví například Václav Noid Bárta, Leona Machálková, Markéta Konvičková, Pavel Calta nebo Balage Band.

dezinfekce

Představí se také BlueCimbal, Civilní obrana, The Doors nebo Jamaron.

Odpoledne o víkendu budou představovány regionální kapely, poté program pro děti v horní části náměstí a přes týden školy, školky a zájmové organizace. Tradiční trhy doplní některé dny interaktivními stánky s výrobou. V týdnu pak mají probíhat soutěže na ledě. Maskotem letošních trhů bude vánoční pošťák. Chybět nemá Strom splněných přání, Mikuláš se Západočeským divadlem, charitativní stánky a vloni uvedený nový projekt Průvod vánočních světýlek, který bude od divadla na náměstí.

Z chystaných novinek je možné zmínit třeba nové 3D světelné objekty nebo víkendové soutěže pracovně nazývané „Poznej historickou osobnost“, na jejichž přípravě se podílí právě chebské divadlo. Vánoční trhy budou probíhat od 30. listopadu do 26. prosince. Kluziště pak bude v provozu až do konce vánočních prázdnin. Podrobnější informace naleznou zájemci postupně na webu www.chebskevanoce.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy