Cheb: Západočeské divadlo chystá hororovou zážitkovou show

Budovu Západočeského divadla v Chebu v neděli 13. listopadu ovládnou sérioví vrazi, psychopatičtí zločinci, oživlé mrtvoly a mstiví duchové. Ti všichni budou připraveni příchozím odvážlivcům ukázat, jak chutná opravdový děs…

dezinfekce

Už druhou sezónu nabízí chebská scéna vedle obvyklých divadelních představení také řadu interaktivních projektů divadelního lektora Petra Bařiny. Většina z nich je zaměřena na děti, ať už jde o školní projektové dny nebo například divadelní nocovky. Právě díky akcím, při nichž děti v divadle přespávaly a za asistence herců plnily úkoly, se začali ptát také hraví dospělí, zda se uskuteční velká zážitková hra i pro ně.

Projekt Horor v divadle je proto koncipován jako zážitková podívaná výhradně pro diváky nad 15 let. Každý z účastníků bude vstupovat na vlastní nebezpečí, účast nedoporučujeme epileptikům a lidem s chronickými srdečními nemocemi. Při akci budou použity kouřové a stroboskopické efekty.

Fenomén strašidelných domů pro dospělé k nám dorazil ze Spojených států, kde má dlouholetou tradici. Nejedná se o dětskou zábavu s projíždějícími vláčky a figurínami bubáků, jak ji známe z českých poutí. Účastníky čeká adrenalinový zážitek, při němž budou jednotlivě či po malých skupinkách procházet útrobami divadelní budovy. Na trase budou potkávat oživlé postavy z děsivých hororů od ozbrojených psychopatů, prokletých duchů až po zmutovaná monstra.  I ti nejotrlejší návštěvníci tak budou moci otestovat svou odvahu, posunout své hranice, sáhnout na dno své houževnatosti a zažít jedinečný nezapomenutelný zážitek.

Děsivé divadlo se otevře pro první zájemce ve 20 hodin. Vstupovat se bude zadním vchodem od vrátnice postupně, a tak je možné dorazit i později (poslední skupinky by se měly vydat na hrůzyplnou cestu cca ve 22:30). 

HOROR V DIVADLE, premiéra i derniéra v jednom večeru 13. listopadu od 20 do 23 hodin. Režie Petr Bařina, účinkují herci Západočeského divadla a hosté.

Za Západočeské divadlo v Chebu

Martina Pokorná


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy