Chebsko: Cigarety kradl po kartónech

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání pětatřicetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinu krádeže. Obviněný měl v květnu letošního roku během čtyř dnů odcizit téměř tři desítky kartónů cigaret. Dvakrát měl krást dokonce ve stejné prodejně. Ve třetím případě měl krást v prodejně stejné společnosti, ovšem v jiném městě.

dezinfekce

Vše mělo začít ve středu 19. května po 16. hodině, kdy měl přijít do prodejny v Chebu a z volně přístupného regálu odcizit sedm kartónů cigaret. Ty si měl vložit do tašky a poté i přes snahu prodavačky bez zaplacení utéct. Hned druhý den měl do prodejny zamířit znovu, opět ve stejné době. Své jednání měl opakovat akorát s tím rozdílem, že tentokrát odcizil devět kartónů cigaret. V neděli 23. května měl navštívit prodejnu stejné společnosti v Aši. Kartóny cigaret si měl vložit do tašky a utéct bez zaplacení.

Tímto svým jednáním měl muž způsobit škodu přibližně 33 tisíc korun.

V případě prokázání viny hrozí pětatřicetiletému muži, který se v současné době nachází ve výkonu trestu odnětí svobody za jinou trestnou činnost, trest odnětí svobody až na pět let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 22.09.2021 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy