„Připomínám, že i letos se bude soutěžit v pěti kategoriích. Do soutěže mohou přihlašovat své výrobky malé a střední potravinářské podniky s počtem maximálně 250 zaměstnanců. Rád bych vyzval všechny výrobce, aby se soutěže zúčastnili a zviditelnili své kvalitní produkty vzniklé v našem kraji,“ řekl krajský radní Karel Jakobec.
Vítězové soutěže získají kromě značky kvality také ideální možnost propagovat své výrobky a seznámit s nimi zákazníky.
V roce 2019 se soutěží v těchto kategoriích:
1. Masné výrobky
2. Mléčné výrobky
3. Pekařské a cukrářské výrobky
4. Alkoholické a nealkoholické nápoje
5. Ovoce, zelenina, medy a čaje v čerstvé nebo zpracované formě
Značku Dobrota Karlovarského kraje uděluje formou certifikátu hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová na základě výsledků hodnocení komise. V loňském druhém ročníku bylo do soutěže přihlášeno 68 výrobků od 17 producentů. Slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku se plánuje na začátek července.
Informace o soutěži včetně přihlášky - zde.
Zdroj: Mgr. Jana Pavlíková, tisková mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje,