Přece do jednorázových ekologicky nezávadných obalů. A je úplně jedno, zda budete nabízet hranolky, burger, kuřecí salát, řízečky nebo mrkvový koláč, koblihu či cheesecake k vynikající kávě.
Kdo by si rád nezpříjemnil pobyt s kolegy nebo přáteli dobrým jídlem? Pokud si člověk navíc pochutná na jídle, které je nejen dobré, ale i zdravé, pak je to tuplovaný zážitek. A protože jídlo se jí i očima, musí nejen chutnat, ale i dobře vypadat. Toho samozřejmě lze docílit i správným výběrem obalového materiálu.
Vkusné krabičky na obědy či zákusky jsou základ. Obalový materiál lze pořídit obyčejný, ale také s potiskem, třeba vašeho loga. To záleží, kdo a co je vaším cílem. Vedle vkusného servírování hraje prim i praktičnost a ekologičnost. Vybírejte takové obaly, které:
Aby se jídlo dostalo na místo určení bez poškození, nepodceňujte způsob balení. Pokud například chcete, aby zůstalo jídlo čerstvé a chutné po delší dobu, v takovém případě budou zatavovací misky dobrou volbou. Pokrm si navíc v takovém balení můžete opětovně ohřát i v mikrovlnce.
TIP: Přečtěte si víc o praktickém způsobu balení jídla, díky zatavovacím miskám: https://www.packandcare.cz/blog/levne-a-prakticke-zpusoby-baleni-jidla--jak-vam-zatavovaci-misky-usetri-cas-a-penize/.
Tento typ přepravy a podávání jídla je pochopitelně určen také pro soukromé akce. Mimo to lze také použít jednorázové kelímky na nápoje. A odpadne vám i starost o krásný servis, který by se při bujaré oslavě mohl poškodit, a nemusíte myslet ani na následné umývání nádobí
Zdroj obrázku: Iryna Mylinska - stock.adobe.com