Firemní venkovní akce či oslava narozenin? Vsaďte na praktické a ekologické balení jídel a nápojů

Léto je v plném proudu a s ním i venkovní akce. Ať už se jedná o soukromé či firemní obědy a večírky. Na takových akcích nemůže pochopitelně chybět občerstvení v podobě hotových jídel a nápojů. Jak nejlépe servírovat jídlo v takových případech?

dezinfekce

Přece do jednorázových ekologicky nezávadných obalů. A je úplně jedno, zda budete nabízet hranolky, burger, kuřecí salát, řízečky nebo mrkvový koláč, koblihu či cheesecake k vynikající kávě.

Chutně, zdravě, ekologicky a elegantně

Kdo by si rád nezpříjemnil pobyt s kolegy nebo přáteli dobrým jídlem? Pokud si člověk navíc pochutná na jídle, které je nejen dobré, ale i zdravé, pak je to tuplovaný zážitek. A protože jídlo se jí i očima, musí nejen chutnat, ale i dobře vypadat. Toho samozřejmě lze docílit i správným výběrem obalového materiálu.

Vkusné krabičky na obědy či zákusky jsou základ. Obalový materiál lze pořídit obyčejný, ale také s potiskem, třeba vašeho loga. To záleží, kdo a co je vaším cílem. Vedle vkusného servírování hraje prim i praktičnost a ekologičnost. Vybírejte takové obaly, které:

  • jsou kompostovatelné, BIO rozložitelné;
  • nepropustí tuk, nepromočí se, neušpiní vás ani přepravní box;
  • jsou zdravotně a hygienicky nezávadné;
  • nabízejí efektivní a rychlé servírování, zabalení a přepravu jídla i nápojů;
  • jsou lehké a nenáročné na transport;
  • se výtečně skladují (nezabírají mnoho místa).

Buďte vkusní a praktiční zároveň

Aby se jídlo dostalo na místo určení bez poškození, nepodceňujte způsob balení. Pokud například chcete, aby zůstalo jídlo čerstvé a chutné po delší dobu, v takovém případě budou zatavovací misky dobrou volbou. Pokrm si navíc v takovém balení můžete opětovně ohřát i v mikrovlnce.

TIP:
Přečtěte si víc o praktickém způsobu balení jídla, díky zatavovacím miskám: https://www.packandcare.cz/blog/levne-a-prakticke-zpusoby-baleni-jidla--jak-vam-zatavovaci-misky-usetri-cas-a-penize/.

Tento typ přepravy a podávání jídla je pochopitelně určen také pro soukromé akce
. Mimo to lze také použít jednorázové kelímky na nápoje. A odpadne vám i starost o krásný servis, který by se při bujaré oslavě mohl poškodit, a nemusíte myslet ani na následné umývání nádobí

Zdroj obrázku: Iryna Mylinska - stock.adobe.com

Autor: Mediální skupina Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy