Karlovarsko: Jeden poničil dveře, druhý zaparkovaná vozidla

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětatřicetiletého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

dezinfekce

Obviněný muž měl mít v první polovině letošního roku v domě, ve kterém bydlí, slovní rozepři s třiačtyřicetiletou sousedkou. Po několika minutách měl muž několikrát kopnout do vchodových dveří od bytové jednotky právě třiačtyřicetileté ženě. Následně měl z místa odejít.

Dveře měl poškodit, a to v takovém rozsahu, že byla nutná jejich kompletní výměna. Tímto svým jednáním způsobil ženě škodu přibližně 11 tisíc korun.

Mladík poničil dvě zaparkovaná vozidla

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci jednadvacetiletému mladíkovi z Karlových Varů.

Ten měl ve středu 30. října letošního roku krátce před 10. hodinou dopolední přijít na parkoviště v Karlových Varech. Následně měl přistoupit k zaparkovanému automobilu značky Volkswagen a kopem poškodit levý přední blatník. Poté měl přijít k vozidlu značky Renault a kopem poničit C-sloupek.

Tímto svým jednáním měl dvěma majitelům způsobit celkovou škodu přibližně 10 tisíc korun.

Policisté mladíka na místě zadrželi a následně ho převezli na obvodní oddělení k dalším úkonům.

Oběma mužům hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na jeden rok.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy