Karlovy Vary: Nová linka do Izraele doplnila počet letů týdně na 12 (TV Západ)

Na karlovarském letišti přistálo v úterý 25. června dopoledne letadlo z druhého největšího izraelského města, Tel Avivu. Jednalo se o první z řady týdenních turnusů, ve kterých by linka by měla létat v až do konce října letošního roku.

dezinfekce

Jedná se tak po covidové pandemii o první pravidelnou linku, která doplní řadu stávajících charterových letů do sedmi destinací.

Dopravcem nové linky obsluhované letadlem Embraer E175 a kapacitou 88 cestujících je bulharská společnost GullivAir. 

Letový řád se tak rozrostl na 12 letů týdně od čtyř dopravců. A to do tuniského Monastiru, bulharských Burgasu a Varny, turecké Antalye, uzbeckého Taškentu či na řecké ostrovy Rhodos a Kréta. 

Na karlovarském letišti se letenky neprodávají, je nutné buď kontaktovat cestovní kanceláře, či si let zajistit přes nákupní systémy. 

Letiště zároveň upozorňuje cestující na omezenou parkovací kapacitu v areálu. Vzhledem k vyššímu počtu charterových letů v letošním létě by měli klienti zvážit rezervaci parkovacího místa přímo v areálu nebo na odstavné ploše ve městě Karlovy Vary – Autobusové nádraží – Terminál (Tuhnice), odkud na jednotlivé odlety/přílety jezdí tzv. shuttle bus.

Podrobné informace o parkování na letišti, mapku parkovišť, ceník rezervací a návod, jak provést rezervaci parkovacího místa naleznou zájemci na záložce Před odletem/Parkování.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy