Kdo vám postaví v dnešní době levný zděný domek? No, přece Brickhouse s.r.o.!

Doba nám přináší nepříjemné stoupání cen ve všech oblastech, a to i ve stavebnictví. My ale víme, kde ještě máte šanci pořídit malý domek, který je cenově dosažitelný. Představujeme vám přízemní zděný dům BRICK 2 + kk - od společnosti BrickHouse s.r.o.!

dezinfekce

Při projektování tohoto přízemního zděného domu BRICK 2 + kk společnost  BrickHouse s.r.o. kladla důraz na max. využití vnitřní dispozice a užitných ploch místností bungalovu čítající cca 60 m2, kdy tato plocha je často využívaná v panelových domech i pro byty 3 + 1. Základní pořizovací cena tohoto domu činí  2.499.999 Kč, a to včetně základové desky, projektové dokumentace i DPH.

Projekt pracuje s menší vnitřní plochou, proto bylo potřeba improvizovat tak, aby místnosti měly opravdu smysluplné oddělení a vzniklo i samostatné sociální zázemí. Obytná místnost vhodná pro ložnici je samostatně a kuchyň je propojená s obývacím pokojem, což v dnešní době není ničím neobvyklým a rozměrově jsou dostačující. Dispozici domu lze i pozměnit dle požadavku zákazníka, možno projekt použít i zrcadlově. Tento domek se hodí na  jakýkoliv pozemek, počítá se i s případnou možností dopředu domluvených změn.

I když by se mohlo zdát, že dům je vhodný jen pro dvě osoby, v dnešní době jsou i rodiny s dětmi, kterým tato malá stavba také vyhovuje.

Máte-li pocit, že byste možná chtěli mít malý dům, ale jinak řešený, zkuste se ještě podívat na další nabídky na webu BrickHouse.cz nebo jednoduše zavolejte a domluvte si tam schůzku. Setkání bude nezávazné a budete mít mnoho času na rozmyšlenou.

Kontakty na firmu BrickHouse s.r.o.

E-mail: kancelar@brickhouse.cz
Telefon: +420 702 060 093 nebo +420 702 060 094
Web:www.brickhouse.cz 


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy