Kraslice: Jarmark nabídne bohatý program a připomene výročí TJ Sokol (TV Západ)

Již 55. ročník kraslického jarmarku je za dveřmi. Zjišťovali jsme, jaký program organizátoři nachystali na poslední srpnovou sobotu.

dezinfekce

„Program bude od těch devíti hodin do zhruba 24. hodiny. A hlavním tahákem jarmarku bude skupina Lunetic. Já si myslím, že si všichni, nebo ne všichni asi, ale spousta z nás si připomene ty roky, kdy nám bylo o 25 méně,“ uvedl ředitel Městského kulturního centra Ladislav Sedláček. 

Pestrý program ale nabídne také domácí dechovku Horalku, zábavní orchestr Kraslice, rockovou muziku v podání Kabát tribute, místní kapelu Alison hrající irský rock nebo Kroky Michala Davida. Na zahradě domu kultury se odehrají šermířská vystoupení. Velký sál bude hostit dva divadelní soubory, které přivezou dětem pohádky. 

Ve 12 hodin proběhne oficiální zahájení spojené s připomínkou výročí TJ Sokol Kraslice, kdy dojde i na sletovou skladbu fitness. 

„Mám z toho velkou radost. Sokolům budu já osobně předávat stuhu k jejich 90letému výročí jejich působení v našem městě Kraslice. Na to se moc těším, ale bude tam i spousta dalších zajímavých bodů programu, zejména pro děti i pro mládež bude zajímavé představení složek Integrovaného záchranného systému. hasiči, policisté, zdravotníci tam předvedou svou techniku, své postupy. Měl by si opravdu každý přijít na své, nebude to jen o těch kolotočích,“ pozval všechny starosta Kraslic Jan Šimek. 

Podrobný program najdete na stránkách Městského kulturního centra s odkazem v textové části reportáže. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy