Kynšperk: Jel rychle a na kruhovém objezdu způsobil nehodu

Dne 28. března 2017 krátce po šesté hodině večerní došlo na kruhovém objezdu silnic II/212, II/606 a…

dezinfekce



Dne 28. března 2017 krátce po šesté hodině večerní došlo na kruhovém objezdu silnic II/212, II/606 a III/21210 u Kynšperka nad Ohří k dopravní nehodě mezi vozidlem Renault, které řídil 30letý řidič, vozidlem Mercedes, které řídil 37letý řidič a pevnou překážkou DZ C4a – Přikázaný směr objíždění vpravo.



K dopravní nehodě došlo, tak že 30letý řidič jel s vozidlem Renault po silnici II/606 ve směru od Lipoltova na Zlatou, před kruhovým objezdem zřejmě nerespektoval svislou dopravní značku B20a – Nejvyšší povolená rychlost (50 km/h), kdy jel dle jeho slov 65 km/h a na uvedeném kruhovém objezdu narazil pravou přední částí vozidla Renault do levé zadní části vozidla Mercedes, které jelo od dálnice D6 směrem do Kynšperka nad Ohří a bylo již na kruhovém objezdu. Vozidlo Mercedes bylo po střetu odraženo na ostrůvek, kdy přední částí narazilo do svislé dopravní značky C4a – Přikázaný směr objíždění vpravo.



Při dopravní nehodě ke zranění osob nedošlo. Policisté vliv alkoholu u obou řidičů vyloučili provedenou orientační dechovou zkouškou.

Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku přes 160 tisíc korun.



Řidič z vozidla Mercedes nepředložil policistům řidičský průkaz, za tento přestupek mu policisté uložili blokovou pokutu. Dále za přestupek nepřizpůsobení rychlosti policisté uložili blokovou pokutu řidiči z vozidla Renault.



Zdroj: Policie ČR #Kynšperk #nehoda #vozidlo #Renault #Mercedes #KruhovýObjezd #rychlost #překážka #pokuta



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.03.2017 17:30



0 +
 

Hlavní zprávy