“Mám velkou radost, že se i v našem kraji najdou výrobci kvalitních potravin. Měl jsem možnost je ochutnat a mohu je opravdu doporučit všem,” uvedl krajský radní Jan Bureš.
Následující 4 roky bude moci toto označení právem nosit:
pikantní klobása z Karlovarských uzenin, vepřovka od Romana Krčmy, Triangl - čerstvý sýr s pažitkou z minimlékárny Statku ZEOS z Boru, kefír z Farmy rodiny Sýkorů z Velké Hleďsebe, makovec paní Evy Veselé z Otročína, Karlovarský věneček z Cukrárny ONDRA, Kynšperský zajíc 12 medový ležák z Kynšperského pivovaru, Žlutické sušené višně od firmy Regent plus a Bio med květový od Ing. Dušana Michálka z Kyselky.
Soutěž pořádá Ministerstvo zemědělství ČR.
Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje