Mariánské Lázně: Pod vlivem alkoholu naboural

Policisté z chebského dopravního inspektorátu sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky čtyřiačtyřicetiletému muži z Mariánských Lázní.

dezinfekce

Ten měl v neděli 22. května letošního roku řídit v odpoledních hodinách osobní automobil značky Škoda. Poblíž obchodního domu v Mariánských Lázních krátce po 16. hodině zřejmě nezvládl řízení a přední levou částí vozidla narazil do obrubníku středového ostrůvku, který poškodil. I přesto se snažil pokračovat ve své jízdě, jenže měl znovu najet na středový ostrůvek. Po chvíli měl nechat osobní automobil stát s vylomeným kolem na pozemní komunikaci a z místa dopravní nehody utéct.

Policisté z obvodního oddělení Mariánské Lázně ovšem čtyřiačtyřicetiletého muže po několika málo minutách vypátrali v blízkém okolí.

Ten se následně podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,44 promile.

Čtyřiačtyřicetiletému muži byla zakázána další jízda, byl mu zadržen řidičský průkaz a byl převezen k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy