Nechcete šplhat do patra? Pak si zamilujete bungalov BRICK 4 + KK STYLE od frimy Brickhouse

Přízemní zděný dům BRICK 4+KK STYLE disponuje užitnou plochou 117,4 m2 a zastavěnou plochou 149,6 m2. Nabízí dostatek místa pro celou rodinu.

dezinfekce

Nejmenší z našich zástupců velmi oblíbené varianty „bungalovů do L“ BRICK 4 + KK STYLE . S užitnou plochou o výměře 117,4 m2 a vnějšími rozměry 18,09m x 10,93m se řadí mezi prostorné bungalovy, které nabízíme. Přehledná dispozice domu Vám nabídne velkorysý prostor zejména svojí plochou v obytných místnostech. Pro vhodné umístění tohoto domu na pozemek, jsou kladeny větší požadavky na tvar, rozměry a celkovou plochu pozemku. Základová konstrukce domu vychází ze zateplených betonových pasů spojené 150 mm tlustou základovou deskou včetně ležatých rozvodů.

Dlouhodobá životnost domu díky kvalitnímu provedení

Pórobetonové obvodové zdivo tl. 250 mm zateplené polystyrenem tl. 200 mm, plastová okna a dveře z šestikomorových profilů VEKA s izolačními Trojskly, sbíjený vazník valbového tvaru střechy s betonovou taškou, na který je kotven sádrokartonový podhled vč. vatového zateplení o tl. 350 mm a zděný třísložkový komín SCHIEDEL umístěn v prostoru obývacího pokoje, na který je možný napojit krbová kamna, jako výhodný alternativní zdroj vytápění - to vše zajišťuje domu dlouhou a kvalitní trvanlivost, zejména díky svým použitým materiálům.

Dispoziční řešení domu začíná ze vstupního samostatného zádveří s vlastním prostorem šatny, ze kterého je přístup do technické místnosti a spojovací chodby. Oddělená koupelna se samostatnou místností WC je v tomto domě samozřejmostí a dostatečným osobním komfortem. Z prostoru chodbu se lze dostat do obou pokojů, kde oba dva jsou prosvětleny ze dvou stran okny a balkonovými dveřmi. Obývací pokoj spojený s kuchyní vytváří největší společný prostor v domě. Ze samostatné ložnice vč. svojí šatny je přístup na venkovní „dvorní“ společnou terasu.

Barevné provedení je zcela na vás

Pro výběr povrchových úprav v základním provedení týkající se barvě střešní krytiny, klempířských konstrukcí, dlažeb, obkladů, plovoucích podlah, interiérových dveří a fasády je zajištěno širokou škálou barevností, které je možné vybrat již před začátkem projekčních příprav nebo i v rámci samotné realizace výstavby.

Z důvodů nařízení ohledně zlepšování emisních standardů a jako další možnost ušetření za energie, doporučujeme osadit na střechu fotovoltaické články s možností ukládání energie a s propojením na vodovodní systém. Další možností je vybudování kryté přilehlé terasy pro klidné chvíle s rodinou či přáteli, kryté parkovací stání s pergolou, nebo jen pro oživení fasády instalaci velmi oblíbených venkovních obkladových pásků. Díky tomu Vám tento dům zaručí líbivé, ekonomické a velmi spokojené bydlení za bezkonkurenční cenu. Doba výstavby je od začátku „kopnutí“ po realizaci stavby a závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně do 12 měsíců.

Máte zájem o více informací? Kontaktujte firmu Brickhouse!

BRICKHOUSE

Web: www.brickhouse.cz
E-mail
: kancelar@brickhouse.cz
Telefon
: +420 603 446 574


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy