Ostrov: Stalo se. Stručný březnový přehled událostí

Dne 2.3.2017 přijali strážníci MP Ostrov oznámení, že v ul. Lidická leží na lavičce žena, která má nejspíš…

dezinfekce



Dne 2.3.2017 přijali strážníci MP Ostrov oznámení, že v ul. Lidická leží na lavičce žena, která má nejspíš nějaké zdravotní problémy. Po příjezdu hlídka na místě zjistila, že má žena opravdu problémy, nebyly to však problémy se zdravím, nýbrž s alkoholem. Žena nebyla schopná se strážníky komunikovat, natož stát na svých nohách a proto byla převezena na PAZS v Sokolově, kde jí bylo naměřeno 3 promile alkoholu v dechu.

Dne 10.3.2017 přijala hlídka MP Ostrov na sedm oznámení na spadlé stromy, které zapříčinil silný vítr, který se prohnal katastrem města. Jeden z těchto stromů se stal osudným osobnímu vozidlu v přilehlé obci Kfely, kde hlídka u tohoto oznámení asistovala hasičům Ostrov.



Dne 12.3.2017 v 14:35 přijala hlídka MP oznámení od skupinky dětí, které nalezly na Mírovém náměstí pět injekčních stříkaček. Po příjezdu na místo hlídka MP stříkačky sebrala a uložila je do sběrné nádoby. Hlídky MP disponují těmito nádobami, a proto neváhejte při nalezení těchto nebezpečných věcí kontaktovat MP Ostrov.



Dne 14.3.2017 v 13:42 se na služebnu dostavila zoufalá žena, která sdělila, že se její dcera po ukončení vyučování nevrátila domů. Dále uvedla, že dcera toto nikdy neudělala a u svých kamarádek také není. Matka sdělila popis dcery a poté se hlídka MP i s asistenty prevence kriminality vydala hledat mladou dívku. Již v 13:55 mohlo být pátrání odvoláno, protože se hlídce MP za pomoci APK podařilo nalézt dívku u kamarádky.

Zdroj: město Ostrov #Ostrov #události #alkohol #stříkačky #vítr #pátrání #policie #nalezení #dívka



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
31.03.2017 07:32



0 +
 

Hlavní zprávy