Pánské polobotky se neztratí po celý rok

I když je plesové sezóna těsně za námi, vytříbenou pánskou obuv, se kterou můžete sebevědomě vkročit na slavnostní události, důležité pracovní schůzky nebo ostatní formální události využijí pánové po celý rok. Koukněte se proto na obuv ve stylu pánských polobotek a vyberte si!

dezinfekce

Ideální volbou na slavnostní příležitosti jsou pánské polobotky v nevýrazných, ale elegantních barvách, které se dají lehce kombinovat s oblekem, společenskými kalhotami i bílou košilí a kabátem. Proto platí, že černé nebo hnědé boty tak jsou pro pány vždy volbou číslo jedna. A už víte, jak správně vybrat boty k obleku? Pojďte to zjistit!

Barva na prvním místě

Výběr barvy pánských polobotek by se měl odvíjet nejen od barvy obleku, ale také od barvy pásku od kalhot. Pokud nosíte tmavý oblek v černé, tmavě modré nebo tmavě šedé barvě, měl by se to promítnout do odstínů vybrané obuvi. K těmto oblekům se proto nejlépe hodí černé polobotky nebo tmavě hnědé polobotky. Pokud ale máte světlý oblek - nejčastěji v modré nebo šedé barvě, můžete si dovolit boty v jemnějších barvách, jako je světle hnědá nebo i béžová.

Druhá zásada pro výběr bot souvisí s barvou pásku - ta by měla korespondovat s barvou obuvi. Pokud tedy máte hnědý pásek, vybírejte hnědé polobotky ve stejném odstínu. V opačném případě by oblek mohl působit nesladěně a hekticky - a to přece ve významných událostech nechcete.

Image title

Styl volte podle formálnosti události i obleku

Společenská obuv by měla být především v souladu s příležitostí, na kterou se oblékáte. Pokud jdete na formální akci, jako je svatba nebo společenský ples, měly by být pánské polobotky elegantní a jednoduché, aby pouze doplňovaly celý outfit. Pokud se jedná o méně formální příležitost jako jsou pracovní večírky nebo pracovní schůzky, můžete volit obuv s jemnými detaily nebo v kombinaci s jinými barvami.

A pokud nevíte, jaké boty si vybrat a na akci nebyl předem oznámen žádný dress code, řiďte se jednoduchým pravidlem - vždy je lepší přijít na akci oblečen formálněji, než bylo očekáváno, než abyste přišli oblečeni nedostatečně a s ostudou.

V neposlední řadě ale nezapomeňte na sebe! Pokud se v nějakých barvách necítíte, jednoduše je nenoste. Nejdůležitější je se v polobotkách cítit příjemně, díky čemuž se budete cítit sebevědomě a radostí budete zářit.

Polobotky i na každodenní nošení

Image title

I když jsou polobotky obecně považovány za elegantní obuv, kterou je vhodné nosit při různých formálních příležitostech, nic vám nebrání tomu je nosit i během dne. Důležité je, aby obuv ladila do stylu vašeho oblékání a zároveň by měla splňovat dostatečný komfort.

Pokud nebude obuv dostatečně pohodlná, bude vás bolet po celodenní chůzi celé tělo. Na rieker-eshop.cz najdete obuv, která tyto prvky splňuje. Díky měkké stélce, která se přizpůsobí vašemu chodidlu se budete v polobotkách cítit jako v peřince. Tak do toho!

Komerční sdělení. Zdroj textu a fotografií: Inzerent

Fotogalerie
Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy