Pořiďte si svůj vlastní domov na kolečkách a splňte si své cestovatelské touhy pomocí webu OBYTŇÁKYPLZEŇ.CZ!

Že ještě necestujete vlastním obytňákem? To je chyba, přátelé. Bez obytňáku není svoboda a bez svobody není pohoda.

dezinfekce

Pokud dumáte nad tím, zda si pořídit vlastní obytný vůz, tak přestaňte. Nic Vám nedá tolik svobody jako právě obytňák. V květnu vše krásně kvete, začínají se probouzet naše vnitřní touhy, tak proč je neuskutečnit právě cestováním po vlastní ose bez starostí a bez stresu?

Pořiďte si jeden z obytných vozů značky Rimor nebo Sunlight a buďte svobodní

Jaký obytný vůz koupit? Prohlédněte si vozy značky Rimor a Sunlight na stránkách www.obytnakyplzen.cz. Nejedná se o žádné nováčky, za roky své činnosti si tyto značky vybudovaly velmi dobrou pověst především proto, že dbají na kvalitu.

Rimor

Značka Rimor je součástí skupiny Triago – vůdce na trhu s obytnými automobily. Vůle dívat se vpřed s optimismem a výroba s nejvyšší kvalitou, široký výběr možností pro spaní, bydlení a spousty variant úložných prostor a maximální pohodlí to je Rimor. Jeho nedílnou součástí je Italský design, to znamená kvalitu použitých materiálů a precizní zpracovaní.

Sunlight

Ale pozor je tu značka, která je schopna se značce Rimor vyrovnat, obytné vozy Sunlight. Kvalita je zde na prvním místě, naše obytné vozy jsou pravidelně servisované a kontrolované. Najdeme vám obytný vůz na míru přesně pro vás. Máte dobrý nápad, jak obytný vůz doladit? Do obytných vozů vám namontujeme doplňky na přání.

Obytňáky Plzeň prodávají tyto značkové obytné vozy:

Máte zájem o koupi obytného vozu? Neváhejte kontaktovat Obytňáky Plzeň.

OBYTŇÁKY PLZEŇ


Telefon
: +420 777 312 242
E-mail
: prodej@obytnakyplzen.cz
Web: 
www.obytnakyplzen.cz

Foto: Facebook Rimor


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 09.05.2022 15:44




0 +
 

Hlavní zprávy