Poustka: Na hradě Seeberg se uskuteční velikonoční trh

Na letošní Velikonoční neděli připravilo Městské muzeum Františkovy Lázně poprvé pro své návštěvníky na hradě Seeberg velikonoční trh zpestřený hudebním programem.

dezinfekce

Navazuje tak na tradiční akci dosud pořádanou v Glauberově pavilonu ve Františkových Lázních. Brána hradu se pro návštěvníky otevře v 10 hodin, volný vstup platí i pro prohlídku expozic na hradě až do 17 hodin.

V areálu hradu najdete stánky s tradičním velikonočním zbožím, ukázkami lidových řemesel a občerstvením. Nebudou chybět dílničky pro naše nejmenší návštěvníky, kteří si zde budou moci uplést pomlázku, nebo vyrobit velikonoční dekoraci.

Hudební program ve stodole zahájí dechová hudba Parohanka. Její vystoupení si budete moci poslechnout v čase 10:30 – 11:15 a 11:45 – 12:30 hodin. V odpoledním bloku Parohanku vystřídá Ledecká dudácká kapela z Tachova, kterou si budete moci poslechnout od 14 hodin a možná si s nimi i zazpíváte.

Pro návštěvníky z Františkových Lázní je zajištěna zdarma autobusová doprava na Seeberg a zpět v těchto časech:

9:45, 10:45 a 13:30 z Městských sadů ve Františkových Lázních na Seeberg

10:30, 12:30 a 17:00 ze Seebergu do Františkových Lázní.

Přijeďte strávit příjemnou neděli do malebného prostředí hradu, kromě zboží ze zdejšího trhu si jistě odnesete i milé zážitky a pomůžete založit novou tradici Velikonoc na Seebergu.


Zdroj: Muzeum Františkovy Lázně, Hrad Seeberg, Rezervace Soos

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy