Překlady Karlovy Vary

Očekáváte od svých dodavatelů profesionální přístup, špičkovou kvalitu, dodržení termínů, záruku spokojenosti a to vše za příznivou cenu? Málokdo je schopen tuto kombinaci požadavků splnit.

dezinfekce

Při výběru partnera pro překlady však nemusíte dlouho hledat. Úspora času, peněz i energie - to jsou Express překlady - on-line specialisté v oblasti překladů a jazykových korektur.

Překlady Karlovy Vary

Překladatelská agentura Express překlady nabízí překlady pro Karlovy Vary a okolí Objednávat můžete překlady technické dokumentace, překlady bezpečnostních listů či překlady manuálů a jiných vysoce odborných textů z různých oborů. Tým 90 špičkových překladatelů si hravě poradí s jakýmkoliv zaměřením vašeho textu, a to i v expresních termínech. Praha, Brno, Ostrava? Ani lokalita nelimituje práci překladatelů – express překlady jsou všude doma.

Překlady pro firmy

Služeb agentury můžete využít také pro překlady propagačních materiálů vaší firmy. Buďte o krok před konkurencí a oslovte potenciální zákazníky i v zahraničí profesionálně přeloženými brožurami, letáky či celými webovými stránkami včetně lokalizace pro daný trh. 

Pro obchodní účely jsou nejčastěji poptávány překlady do němčiny. Výjimkou však nejsou ani překlady do rumunštiny. Pro překlady do obou těchto jazyků má agentura v týmu hned několik prvotřídních překladatelů.

Překlady do němčiny a dalších více než 30 jazyků

V nabídce agentury jsou překlady do 32 jazykových mutací. Kromě nejvíce používané angličtiny nabízí agentura také expresní překlady do němčinypřeklady do španělštiny a dalších téměř 30 jazyků. Mezi překladateli nechybí profesionálové s dlouholetou praxí, rodilí a bilingvní mluvčí. Serióznost podtrhuje agentura díky 14 denní garanci spokojenosti, v rámci které můžete požádat o dodatečné úpravy textu.

Rychlá a nezávazná kalkulace do 60 minut

Agentura si zakládá na rychlosti a jednoduchosti. Vše je možné zařídit online bez složitých administrativních úkonů. Jednoduše zadáte parametry překladu do připraveného formuláře na webových stránkách agentury a do 60 minut od agentury obdržíte cenovou nabídku. Po jejím akceptování již nic nebrání tomu, aby se na textu začalo okamžitě pracovat. Po celou dobu překladu můžete využívat přehledný klientský profil ke sledování stavu zakázky a ke komunikaci s překladatelem.

Máte-li nějaké otázky, specifický druh překladu nebo potřebujete překlad na počkání, neváhejte kontaktovat agenturu telefonicky.

Fotka od Leonhard Niederwimmer z Pixabay

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy