Půjčka pro OSVČ se už dnes obejde bez dlouhých formulářů

Rychlé jednání a minimální porce administrativy, to je bezesporu největší výhodou moderních nebankovních úvěrů. Stačí jen základní osobní údaje, řádově půjde jen o minuty. Časová úspora hraje prim, ozvat se navíc lze naprosto kdykoliv. Menší úvěr se hodí začínajícím podnikatelům, ale i těm, kteří musí v blízké době uhradit nějaké provozní náklady.

dezinfekce

Důvodů se jistě najde celá řada a jak by řekl klasik, každá minuta je drahá! Žádný OSVČ také nemá rád papírování, pokud je tedy sjednání půjčky jednoduché, jde v každém případě o velké plus.

K dispozici je až třicet tisíc korun

A jak vysokou částku si můžete půjčit? Variant je samozřejmě hned několik a záleží vždy na konkrétní situaci. Když přijdou do cesty nečekané výdaje, platí, že jednotlivé příběhy mohou být velmi různorodé. Krátký formulář můžete vyplnit kdykoliv, bude na webu připraven nonstop. Nečekané výdaje tedy mohou přijít kdykoliv a okamžitě na ně přijde odpověď! Navíc zcela bez otázek, každý žadatel má svůj důvod a ten se nemusí v žádosti vůbec zmiňovat. Půjčka pro OSVČ se vyřídí jednoduše online. Částka, která je pro žadatele připravena, je velmi atraktivní.

  • 5 000 Kč jako minimum. Tyto prostředky mohou sloužit například na smartphone či tablet.
  • 30 000 Kč je nejvyšší možná suma, o které lze jednat. Určena může být naprosto na cokoliv!
  • Lhůtu splatnosti si může každý zájemce nastavit podle svého. Mantinely jsou 7 a 30 dnů.

Investice nejen do vybavení kanceláře

Je nutná finanční investice do dílny nebo kanceláře? Půjčka na podnikání je už připravena, peníze budou na bankovním účtu do deseti minut od schválení. Jde o jednoduchý proces, který snadno zvládnou i úplní online začátečníci. Není nutné žádné osobní jednání, ke slovu nepřijde ani stres na pobočkách. Krátká smlouva a minimální porce administrativy je velkou výhodou.

Komerční sdělení. Zdroj textu: Inzerent. Zdroj obrázku: Pixabay.com

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy